RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Kubliņas pārstāvētā komanda cieš sagrāvi pret Vidnojes „Sparta&K”

Kubliņas pārstāvētā komanda cieš sagrāvi pret Vidnojes „Sparta&K”
Foto: Fibaeurope.com.
KRUSTTEVS.COM · 08.01.2013. 17:54

FIBA Eirolīgas sieviešu basketbola turnīrā Ievas Kubliņas pārstāvētā Ģēras „Hat-Agro UNI” komanda piedzīvojusi sakāvi ar 62:100 (13:22, 18:32, 20:22, 11:24) izbraukumā pret A grupas līderi Maskavas apgabala Vidnojes „Sparta&K”. Latviešu basketboliste šajā mačā guva 14 punktus.

 

Ieva Kubliņa laukumā pavadīja 30 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā ar 14 gūtiem punktiem (2p 4/9, 3p 2/4) kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju. Uzbrucējas kontā arī 3 izcīnītas atlēkušās bumbas, 2 rezultatīvas piespēles, pārtverta 1 bumba. bloķēts 1 metiens un pieļauta 1 kļūda.

 

Pēc izcīnītās uzvaras „Sparta&K” bilance ir 7-2, kas komandu ierindo A grupas galvgalī, savukārt „Hat-Agro UNI” ar attiecību 4-5 šobrīd ir ceturtajā vietā.

 

Nākamajā kārtā iekļūs katras grupas (A, B un C) četras spēcīgākās komandas, un divas no trim piektās vietas ieguvējām. „Hat-Agro UNI” atlikušas vairs tikai trīs spēles A grupā, kurās izšķirsies, vai komanda iekļūs nākamajā kārtā.

 

A grupā pēdējā vietā šobrīd ierindojas Lienes Jansones pārstāvētā Turcijas komanda „Tarsus”, kas 8 spēlēs izcīnījusi vienu uzvaru.

 

Trešdien, 9. janvārī, maču B grupā aizvadīs Zane Tamane un Orenburgas „Nadezhda”, bet C grupā Anete Jēkabsone – Žogota ar Jekaterinburgas UGMK uzņems Elīnu Babkinu un viņas jauno klubu Prāgas USK.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv