RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” bez Biedriņa pārspēj „Trail Blazers”

„Warriors” bez Biedriņa pārspēj „Trail Blazers”
Foto: Nba.com
KRUSTTEVS.COM · 12.01.2013. 11:09

Uzvaru NBA regulārā čempionāta mačā izcīnījusi Goldensteitas "Warriors" vienība, kas bez cirkšņa savainojumu guvušā Andra Biedriņa sastāvā ar 103:97 pārspēja Portlendas "Trail Blazers".

 

Spēle iesākās līdzīgi, bet pirmās ceturtdaļas otrajā pusē "Warriors" veica savu izrāvienu, noslēdzot ceturtdaļu ar rezultātu 28:19. Otrajā ceturtdaļā mājnieki turpināja dominēt laukumā, pietuvinot rezultāta starpību 20 punktu atzīmei. Lai arī to sasniegt tā arī neizdevās, puslaiks tika uzvarēts ar rezultātu 50:35. Trešajā ceturtdaļā "Warriors" pārsvars beidzot sasniedza 20 punktus. Šis mērķis tika izpildīts un sekoja atslābums, kas varēja maksāt spēli.

 

"Trail Blazers" basketbolisti trešās ceturtdaļas beigās uzsāka savu ofensīvu, veiksmīgi to turpinot ceturtajā ceturtdaļā. Rezultāta starpība ceturtdaļas vidū vairs bija tikai septiņi punkti. Pēdējā minūtē viesi savu deficītu samazināja līdz trīs punktiem, bet tas arī bija viss. "Warriors" nosargāja uzvaru - 103:97.

 

Uzvarētāju labā 24 punktus guva un 10 atlēkušās bumbas izcīnīja Deivids Lī, bet 22 punkti un 12 rezultatīvas piespēles Stefana Karija kontā. "Trail Blazers" rindās ar 37 punktiem atzīmējās Demians Lilards.

 

Avots: Parsportu.lv