RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” piedzīvo neveiksmi Denverā

„Warriors” piedzīvo neveiksmi Denverā
Foto: Bleacherreport.com.
KRUSTTEVS.COM · 14.01.2013. 10:59

Zaudējumu NBA regulārā čempionāta spēlē piedzīvojusi Goldensteitas „Warriors” komanda, kas bez savainotā Andra Biedriņa sastāvā izbraukumā ar 105:116 atzina Denveras „Nuggets” pārākumu.

 

Spēles ievadā Lavsons atzīmējās ar pieciem gūtiem punktiem, bet tālāks „Nuggets” izrāviens nesekoja. Līdz pat pirmās ceturtdaļas beigām bija vērojama līdzīga spēkošanās, minimālu pārsvaru noturot mājiniekiem. Otrajā ceturtdaļā cīņa punkts punktā turpinājās, bet šoreiz puslaika galotnē pārāki bija „Warriors” basketbolisti - 54:52.

 

Trešās ceturtdaļas pirmajā pusē „Warrior” basketbolisti bija ieguvuši iniciatīvu un sāka iekrāt pārsvaru, kas ļāva ceturtdaļu noslēgt ar patīkamu rezultātu - 87:79. Šis astoņu punktu pārsvars ceturtās ceturtdaļas sākumā ātri vien izgaisa. „Nuggets” veica 19:2 izrāvienu, kas izšķīra mača likteni. Viesi atspēlēties vairs nespēja, ciešot zaudējumu ar rezultātu 105:116.

 

„Nuggets” rindās rezultatīvākais ar 21 punktu, astoņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Danilo Galinārī, bet 20 punkti Lavsona rēķinā. „Warriors” labā 29 punktus guva un septiņas rezultatīvas piespēles izdarīja Stefans Karijs, bet Deivids Lī atzīmējās ar 23 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv