RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” gūst tikai 75 punktus un kapitulē „Heat”

„Warriors” gūst tikai 75 punktus un kapitulē „Heat”
Foto: Bleacherreport.com.
KRUSTTEVS.COM · 17.01.2013. 11:29

Zaudējumu NBA regulārā čempionāta spēlē piedzīvojusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas „Warriors” vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 75:92 piekāpās Maiami „Heat” basketbolistiem.

 

 

Šajā mačā „Warriors” komandai nevarēja palīdzēt Stefans Karijs, kuram ir problēmas ar potīti, bet laukumā atgriezās Andris Biedriņš. Spēli labāk iesāka mājinieki, spējot noturēties vadībā līdz pirmās ceturtdaļas otrajai pusei, kad „Heat” veica nopietnu izrāvienu, iekrājot 11 punktu pārsvaru. Līdz ceturtdaļas beigām tas gan saruka līdz septiņiem punktiem. Otrās ceturtdaļas ievadā Lī guva vēl četrus bezatbildes punktus, bet tad pāris minūtes rezultāts nemainījās. „Heat” to lauza, atjaunojot 12 punktu pārsvaru. Līdz pirmā puslaika izskaņai „Heat” turpināja dominēt laukumā, dodoties lielajā pārtraukumā pie rezultāta 52:38.

 

Trešo ceturtdaļu ar diviem precīziem tālmetieniem ievadīja Mario Čalmerss, palielinot rezultāta starpību līdz 20 punktiem. Izrāviens tika turpināts, kas „Warriors” faniem lika nelolot cerības uz komandas izglābšanos. Pēc precīzā Krisa Boša tālmetiena ceturtdaļas otrajā pusē rezultāts kļuva nepieklājīgs - 78:44. Mača turpinājumā viesi atlaida spēles grožus vaļīgāk, kas ļāva „Warriors” komandai atspēlēties. Pārliecinoša uzvara gan tika viesiem - 92:75.

 

„Heat” rindās ar 25 punktiem, 10 rezultatīvām piespēlēm un 7 atlēkušajām bumbām izcēlās Lebrons Džeimss, bet pa 15 punktiem guva Mario Čalmerss un Dveins Veids. „Warriors” labā 16 punktus guva Džareds Džeks.

 

Andris Biedriņš šajā mačā nospēlēja piecas minūtes un 45 sekundes, kas bija mazākais spēles laiks komandā, atzīmējoties ar divām izcīnītām atlēkušajām bumbām, vienu pārtvertu bumbu un vienu bloķētu metienu.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv