RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” savā laukumā pārsteidz līgas līderus

„Warriors” savā laukumā pārsteidz līgas līderus
Foto: Bleacherreport.com.
KRUSTTEVS.COM · 24.01.2013. 11:14

Uzvaru NBA regulārā čempionāta spēlē izcīnījusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas „Warriors” vienība, kas savā laukumā ar 104:99 pārspēja NBA līdervienību Oklahomas „Thunder”.

 

Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja ļoti līdzīgā cīņā, komandām nespējot iegūt kādu lielāku pārsvaru. Pateicoties veiksmīgajai Lendrija spēlei, „Thunder” basketbolisti nespēja realizēt savu iespēju atrauties otrās ceturtdaļas sākumā. Pēc piecām spēlētām minūtēm ceturtdaļā Kevins Durants panāca 45:38, bet tad sekoja „Warriors” prettrieciens, mājiniekiem samazinot rezultāta starpību līdz trīs punktiem. Turpinājumā spēles gaita izlīdzinājās, komandām dodoties lielajā pārtraukumā pie rezultāta 57:52 „Thunder” labā.

 

Jau otrā puslaika ievadā „Warriors” basketbolisti spēja atgūt vadību spēlē. Trešā ceturtdaļa vairs nebija tik rezultatīva, bet tajā pašā ļoti līdzīga, kas uzvarētāju lika noskaidrot pēdējā ceturksnī. Tā iesākumā viesi ieguva astoņu punktu pārsvaru, kurš tika likvidēts, sākoties izšķirošajiem notikumiem pirms pēdējām trīs minūtēm. „Thunder” komandai bija visas iespējas uzvarēt, bet nerealizētie metieni deva iespējas mājiniekiem stāties uz soda metienu līnijas, lai palielinātu savu minimālu pārsvaru, kas atnesa uzvaru ar rezultātu 104:99.

 

Uzvarētāju labā 31 punktu guva Stefans Karijs, bet 22 punkti un 12 atlēkušās bumbas Deivida Lī rēķinā. Ar attiecīgi 20 un 19 punktiem atzīmējās Lendrijs un Tompsons. Andris Biedriņš nospēlētajās trīs minūtēs un 41 sekundē bloķēja vienu pretinieku metienu un izpelnījās trīs personiskās piezīmes. „Thunder” labā 33 punktus guva un 9 rezultatīvas piespēles izdarīja Kevins Durants, bet ļoti neveiksmīga spēle Raselam Vestbrūkam, kurš guva vien 10 punktus, realizējot trīs no 16 metieniem no spēles.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv