RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” izbraukumā zaudē „Bucks”, Biedriņam trīs bloki

„Warriors” izbraukumā zaudē „Bucks”, Biedriņam trīs bloki
Foto: bayarea.com
KRUSTTEVS.COM · 27.01.2013. 10:32

NBA regulārā turnīra otro izbraukuma spēli pēc kārtas zaudēja Goldensteitas ”Warriors” (26-17) komanda, kas viesojoties Milvokī piekāpās vietējai ”Bucks” (23-19) vienībai ar rezultātu 102:109.

 

Pirms šīs spēles, Rietumu konferences 5.vietas īpašniece, Goldensteitas komanda izbraukumu sāka ar zaudējumu Čikāgas ”Bulls”, bet ”Bucks” (7.vieta Austrumu konferencē) komanda ar bijušo ”Warriors” līderi Montu Elisu sastāvā tāpat izbraukumā piekāpās ”Cavaliers” komandai.

 

Spēle iesākās ar līdzīgu spēli, kur uzbrukumā izcēlās viesiem Karijs un Tompsons, bet mājniekiem ļoti pamanāms bija Lerijs Sanderss, taču nopietnāku pārsvaru sāka audzēt ”Warriors” basketbolisti (20:13), taču, pateicoties Džefersona pēdējās sekundes tālmetienam, ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 26:23 par labu viesiem. Otro ceturksni vadības maiņas notika ļoti bieži, taču līdzīgi kā pirmajā ceturtdaļā, Goldensteitas komanda izrāvās vadībā, un ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 55:51. Jāpiemin, ka pirmajā puslaikā Stefans Karijs guva 20 punktus, bet ”Bucks” rindās rezultatīvākais Lerijs Sanderss ar 10 punktiem.

 

Otrais puslaiks  iesākās līdzīgi, bet trešās ceturtdaļas vidusdaļā Brendons Dženingss, realizējot trīs tālmetienus pēc kārtas, palīdzēja savai vienībai panākt jau komfortablāku 11 punktu pārsvaru. Vēl aktīvi uzbrukumā iesaistoties arī citiem Milvokī pārstāvjiem ( Iljasova, Eliss), ceturtdaļa noslēdzās ar 86:74 par labu mājniekiem. Ceturtā ceturtdaļa iesākās ”Warriors” zīmē, jo viņi samazināja deficītu līdz pat 4 punktiem (82:86), bet tuvāk arī netika. Tiesa, pamatlaika pēdējā minūtē viesi, pēc kārtējā Džareta Džeka tālmetiena (3p 3/3) panāca arī divu punktu deficītu (98:100), bet spēle gan noslēdzās ar mājnieku uzvaru 109:102.

 

Uzvarētāju rindās rezultatīvi ar 20 punktiem bija abi aizsargi Brendons Dženingss un Monta Ellis, bet zaudētāju rindās ar 26 punktiem izcēlās Stefans Karijs.

 

Andris Biedriņš laukumā pavadīja nepilnas 14 minūtes (13:48), pa grozu nemeta, izcīnīja 6 atlēkušās bumbas, nopelnīja 2 personīgās piezīmes un bloķēja 3 pretinieku metienus.

 

Ar šo 17.sezonas zaudējumu ”Warriors” komanda vēl paliek 5.vietā Rietumu konferencē, taču strauji viņiem tuvojas Denveras ”Nuggets” basketbolisti (27-18), bet ”Bucks” vienībai vēl jāturpina cīnīties par komfortablāku vietu ”play-off” turnīrā ( šobrīd 7.vieta).

 

Avots: Parsportu.lv