RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Valdim Valteram savs sporta blogs - Generalisspecial.com

Valdim Valteram savs sporta blogs  - Generalisspecial.com
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 16.02.2013. 19:00

Pieredzējušā basketbolista Valda Valtera jaunais sporta blogs Generalisspecial.com ieinteresējis jau gan sporta draugus, gan profesionāļus, pirmajā darbības nedēļā pulcējot vairāk nekā 1000 apmeklētāju.

 

“Nosaukums “Ģenerālis Special” jau ir pāris reizes izskanējis radio raidījumā par sportu “Overtime”, kad esmu to vadījis bez sava pārinieka - Armanda Pučes, tādēļ to izvēlējos arī jaunajam blogam. Tajā centīšos piedāvāt interesantus sporta notikumus, kuriem būtu vērts sekot līdzi. Pats es vairāk interesējos par basketbolu, futbolu, tenisu, Formula - 1, boksu un hokeju, bet skaidrs, ka pa reizei bloga tēmās būs arī kāds mazāk populārs sporta veids, jo arī, piemēram, beisbolā gadās kāda intriga. Latvijas sporta līdzjutējs ir regulāri jāizglīto. Esmu ievērojis, ka daudzi pat Latvijas komandās zina tikai dažus spēlētājus, nemaz nerunājot, piemēram, par kluba vēsturi vai pasaules līmeņa notikumiem. Protams, vienlaikus Latvijas līdzjutējiem nepieciešamas personības, kurām just līdzi, un kuras spēj veidot gaidīto rezultātu. Vēl ne tik sen tie bija Māris Verpakovskis, Artūrs Irbe, Andris Biedriņš u.c. Šādi sportisti ļauj cerēt uz lieliem panākumiem un piesaista savam sporta veidam sekotājus, tādēļ ceru, ka lielajā sportā sevi pieteiks jauni vārdi, un arī par šo daudz noteikti rakstīšu,”  stāsta bloga Generalisspecial.com autors Valdis Valters.

 

Paredzēts, ka vairākas reizes nedēļā www.generalisspecial.com autors Valdis Valters papildinās sava sporta bloga saturu, lai lasītājiem brīvā un viņam vien raksturīgajā valodā būtu iespēja uzzināt, kuru sporta spēļu un tā dalībnieku sniegums varētu todien būt aizraujošākais, kuriem sportistiem pievērst uzmanību spēlēs, kādas varētu būt optimistiskākās prognozes par spēļu iznākumu un reālās izredzes. Lai arī Valdis Valters kā bijušais basketbolists vislabāk orientējas šajā spēlē, taču, esot kaislīgam sporta līdzjutējam, viņam ir noteikts viedoklis arī par futbola, hokeja un pat tenisa laukumā notiekošo.

 

Turklāt Valda Valtera kā sporta dzīves autoritātes priekšrocības ir argumentēti un savā stilā asprātīgi izteikt ne tikai pozitīvo, bet arī kritiku sportistiem. Tāpat viņš labi saredz spēles, uz kurām līdzjutēji dodas gaidāmā rezultāta dēļ un uz kurām vairāk savējo atbalsta vai pat lai redzētu, piemēram, kādu kautiņu laukumā.