RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

NBA Zvaigžņu spēlē uzvar Rietumi

NBA Zvaigžņu spēlē uzvar Rietumi
Foto: Bleacherreport.com.
KRUSTTEVS.COM · 18.02.2013. 12:18

Aizvadītajā naktī Hjūstonā tika aizvadīta NBA Visu Zvaigžņu spēle, kurā Rietumu komanda prata apspēlēt Austrumu komandu ar rezultātu 143:138.

 

Jau spēles ievadā astoņu punktu pārsvaru iekrāja Rietumu komanda. Austrumi spēja turēt līdzi, bet ne panākt izlīdzinājumu vai pārņemt vadību. Otrajā ceturtdaļā ar triecienu grozā no augšas Holidejs, kurš pārstāv Filadelfijas „76ers”, tomēr izvirzīja vadībā Austrumus, bet uz ļoti īsu brīdi. Spēle punkts punktā turpinājās līdz pat pirmā puslaika beigām, kuru ar rezultātu 69:65 uzvarēja Rietumi.

 

Otrā puslaika ievadā Maiami „Heat” zvaigznes spēli sāka ņemt uz sevi, rezultatīviem esot Dveinam Veidam un Lebronam Džeimsam. Tad viņus apklusināja Dvaits Hovards no Losandželosas „Lakers”, kurš spēja realizēt tālmetienu. Minimālā vadībā lielāko daļu trešās ceturtdaļas turējās Austrumi, bet tad tika veikts izrāviens, kas ļāva Rietumiem atrasties vadībā ar rezultātu 108:104.

 

Ceturtās ceturtdaļas sākumā Rietumi palielināja rezultāta starpību līdz 10 punktiem, bet, lielā mērā pateicoties Kairijam Īrvingam no „Cavaliers”, kurš uzvarēja trīspunktu metienu konkursā, Austrumi prata samazināt šo deficītu līdz minimumam. Rietumu komanda tomēr vadības grožus neatdeva un nosargāja uzvaru spēlē ar rezultātu 143:138.

 

Par šī mača vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Losandželosas „Clippers” saspēles vadītājs Kriss Pols, kurš guva 20 punktus un izdarīja 15 rezultatīvas piespēles. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 30 punktiem bija Kevins Durants no Oklahomas „Thunder”, bet Austrumu komandā Karmelo Entonijs no Ņukorkas „Knicks”, atzīmējoties ar 26 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv