RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Biedriņam divi punkti, „Warriors” zaudē sesto maču pēc kārtas

Biedriņam divi punkti, „Warriors” zaudē sesto maču pēc kārtas
Foto: Goldenstateofmind.com.
KRUSTTEVS.COM · 20.02.2013. 12:14

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā zaudējumu piedzīvojusi Goldensteitas „Warriors” vienība, kas viesos ar 101:115 piekāpās Jūtas „Jazz” komandai. Andra Biedriņa pārstāvētajai komandai šī bija sestā neveiksme pēc kārtas.

 

Jau no pirmajām minūtēm „Warriors” nonāca iedzinējos, tā arī nespējot lauzt mača gaitu. „Jazz” turēja vadības grožus līdz pat mača beigām. „Warriors” vienīgi trešās ceturtdaļas sākumā spēja uz brīdi samazināt starpību līdz minimumam. Lai arī „Warriors” uzvarēja cīņu pie groziem, kā arī pieļāva tikai par divām kļūdām vairāk nekā pretinieks, „Jazz” nedaudz precīzāk uzbruka grozam, kas arī izšķīra uzvarētāju šajā mačā.

 

„Warriors” rindās 29 punktus guva Stefans Karijs. 19 punkti un 9 rezultatīvas piespēles Džareta Džerka kontā, 18 punkti un 8 atlēkušās bumbas Deivida Lī rēķinā, bet Klejs Tomsons sameta 15 punktus un izcīnīja 7 bumbas pie groziem.

 

Andris Biedriņš spēlēja 15 minūtes un 48 sekundes, guva 2 punktus (2p 1/1), izcīnīja 2 atlēkušās bumbas, atdeva 1 rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu un pārtvēra vienu piespēli, kā arī saņēma 6 personiskās piezīmes.

 

„Warriors” ar sesto zaudējumu pēc kārtas un bilanci (30-23) ieņem sesto vietu Rietumu konferencē. „Jazz” (31-24) ar trim uzvarām pēc kārtas uzreiz aiz Goldensteitas – septītajā pozīcijā.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv