RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Pārtrūkst Heat uzvaru sērija

Pārtrūkst Heat uzvaru sērija
Foto: Bleacherreport.com.
KRUSTTEVS.COM · 28.03.2013. 11:27

Čikāgas "Bulls" komandai izdevies pārtraukt Maiami "Heat" vienības 27 uzvaru sēriju, savā laukumā pārspējot pašreizējos NBA čempionus ar rezultātu 101:97.

 

Spēli lieliski iesāka "Bulls" basketbolisti, izvirzoties vadībā ar 13:2. Lebrons Džeimss īsā laikā septiņus punktus atspēlēja, bet vēlāk sekoja vēl viens "Bulls" izrāviens, rezultāta starpībai pieaugot pat līdz 13 punktiem. Rezultatīvā pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 32:22. Otrajā ceturtdaļā mājnieki spēja noturēt iekrāto pārsvaru, kontrolējot mača gaitu. Tas ļāva doties lielajā pārtraukumā pie labvēlīga rezultāta 55:46.

 

Trešo ceturtdaļu krietni labāk sāka "Heat" komanda, sadeldējot savu deficītu līdz četriem punktiem. Četras ar pusi minūtes līdz ceturtdaļas beigām viesus vadībā izvirzīja Šeins Batjērs. Cīņa punkts punktā turpinājās līdz pat ceturtdaļas pēdējām sekundēm, kad Karloss Būzers trieca bumbu grozā no augšas ar sodu. Gūstot šo papildus vienu punktu, "Bulls" atradās vadībā ar 69:68. Izšķirošo spēles daļu labāk iesāka mājnieki, atjaunojot sešu punktu pārsvaru. Īstajā laikā divus tālmetienus realizēja Luols Dengs, palielinot rezultāta starpību līdz astoņiem punktiem. "Heat" komanda nedomāja padoties, kaut bija nonākusi sarežģītā situācijā. Vēl divas minūtes līdz pamatlaika beigām tai bija deviņu punktu deficīts. Atlikušajā laikā šis deficīts saruka, bet 28. uzvaru pēc kārtas izraut neizdevās, piekāpjoties "Bulls" komandai ar rezultātu 97:101.

 

Uzvarētāju labā 28 punktus guva Luols Dengs, bet 21 punkts un 17 atlēkušās bumbas Karlosa Būzera kontā. "Heat" rindās ar 32 punktiem atzīmējās Lebrons Džeimss, bet 21 punkts Krisam Bošam.

 

Citā spēlē Goldensteitas "Warriors" kārtējo reizi uz rezervistu soliņa atstāja Andri Biedriņu, cīnoties ar Sakramento "Kings" vienību. Pirmo ceturtdaļu mājniekiem izdevās uzvarēt ar 27:24, bet mača turpinājums labāks padevās "Kings" basketbolistiem, kuri uzvarēja pirmo puslaiku ar 47:44, bet pēc trešās ceturtdaļas atradās vadībā ar 11 punktu pārsvaru. Ceturtajā ceturtdaļā "Warriors" nespēja līdz galam atspēlēties, ciešot neveiksmi ar rezultātu 98:105.

 

"Kings" rindās ar 31 punktu atzīmējās Aiza Tomass, bet "Warriors" komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām bija Deivids Lī. Tikmēr Stefans Karijs guva 17 punktus un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv