RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Heat izšķirošajā mačā sagrauj Pacers. VIDEO

Heat izšķirošajā mačā sagrauj Pacers. VIDEO
Foto: Nba.si.com.
KRUSTTEVS.COM · 04.06.2013. 11:24

Šonakt Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) 7. sērijas spēlē Maiami „Heat” uzvarēja Indianas „Pacers” komandu ar rezultātu 99:76.

 

Kā solīja Lebrons Džeimss, jau pirmajā ceturtdaļā aktīvi spēlē tika iesaistīts Dveins Veids un Kriss Bošs. Ja Veids spēlēja sekmīgi, tad Bošs iemeta tikai vienu no astoņiem metieniem. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar 21:19 „Pacers” labā. Teicamā precizitāte no tālās distances glāba viesus no Indianas, jo komanda 1. ceturtdaļā pieļāva astoņas kļūdas.

 

Otro ceturtdaļu „Heat” uzvarēja ar 33:19 – laukumā parādījās „Pacers” rezervisti, taču viņu artava bija niecīga, Maiami komandai liekot pretī Allena trīspunktniekus. „Heat” komanda dominēja pie pretinieku groza, iegūstot pārsvaru un noslēdzot pirmo puslaiku ar 52:37.

 

„Heat” 2. puslaikā panāca lielāko vadību spēlē – 72:53. Sliktāku ainu „Pacers” komandā padarīja piektā piezīme Rojam Hibertam un Polam Džordžam. Tādā pašā garā spēle turpinājās – Pols Džordžs saņēma 6. piezīmi, ceturto ceturtdaļu uzvarot „Pacers” komandai ar 21:19.

 

Mājinieku rindās Lebrons Džeimss izcēlās ar 32 punktiem un Dveins Veids ar 21 punktu. Viesiem no Indianas rezultatīvākais bija Rojs Hiberts ar 18 punktiem.

 

Sērijas 7. spēles labākie momenti: