RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Heat dramatiskā cīņā papildlaikā panāk finālsērijas 7. spēli

Heat dramatiskā cīņā papildlaikā panāk finālsērijas 7. spēli
Foto: Bleacherreport.com.
KRUSTTEVS.COM · 19.06.2013. 11:51

Šonakt Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) Maiami „Heat” vienība papildlaikā ar 103:100 uzvarēja Sanantonio „Spurs” komandu.

 

Pirmo puslaiku teicami iesāka Tims Dankans, gūstot 25 punktus un iemetot 11 no 13 metieniem (!!!). Likās, kas Dankans nav apstādināms, taču problēmas Popoviča vadītajai komandai sagādāja Manu Džinobili muļķīgās kļūdas. Šajā spēlē argentīnietis tika laists pamatsastāvā!

 

3. ceturtdaļa neierasti „Heat” komandai bija „Spurs” zīmē – līderu lomu uzņēmās Tonijs Pārkers un Dveins Veids, taču 2. puslaika pirmā puse noslēdzās ar Sanantonio pārsvaru – 75:65.

 

4. ceturtdaļā viss notika gluži pretēji – „Heat” komanda pārņēma vadību, taču iegūtais pārsvars tika tikpat ātri zaudēts. „Spurs” ieguva pārsvaru, Džeimss kļūdījās, taču „Heat” neizkāra balto karodziņu. Pēdējās sekundēs viesiem no Sanantonio bija divu punktu pārsvars, un soda metienu devās izpildīt Kvā Lenards, kas realizēja tikai vienu. Pirmspēdējais uzbrukums piederēja mājiniekiem, trīspunktu metienu realizējot Rejam Alenam. Tā arī noslēdzās pamatlaiks, taču papildlaikā savu pārākumu demonstrēja „Heat” komanda, izcīnot uzvaru ar 103:100.

 

Lebrons Džeimss izcēlās ar triple-double – 32 punkti, 10 atlecošās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles, taču Tims Dankans guva 30 punktus un izcīnīja 17 atlecošās bumbas.

 

Finālsērijas pēdējā spēle risināsies 21. jūnijā, plkst. 4:00, Maiami.

 

6. spēles labākie momenti: