RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Video: NBA regulārā sezona ir sākusies! Aizvadītās nakts TOP 10 skaistākās epizodes

Video: NBA regulārā sezona ir sākusies! Aizvadītās nakts TOP 10 skaistākās epizodes
Foto: Ekrānšāviņš no video
KRUSTTEVS.COM · 30.10.2013. 10:13

Aizvadītajā naktī ar 3 spēlēm atsākās NBA regulārā sezona. Uzvaras izcīnīja Maiami “Heat”, Losandželosas “Lakers” un Indiānas “Pacers” komandas, kas pārspēja attiecīgi Čikāgas “Bulls”, Losandželosas “Clippers” un Orlando “Magic” komandas.

 

Nakts centrālā spēles norisinājās Maiami, kur vietējā “Heat” uzņēma Čikāgas “Bulls”. Šo spēli vēl īpašāku padarīja fakts, ka Čikāgas komandā, pēc 18 mēnešu pauzes oficiālās spēlēs, atgriezās “Bulls” franšīzes seja Deriks Rouzs, kā arī pirms spēles “Heat” komandai tika pasniegti NBA čempionu gredzeni. Uz šāda emociju viļņa “Heat” pārspēja savus oponentus ar 107 pret 95. Derikam Rouzam atgriešanās oficiālās spēlēs nebija pārāk sekmīga – no spēles realizēti 4 no 15 metieniem, tostarp tikai 1 no 7 trejačiem.

 

Savukārt Indiānas “Pacers” pārspēja Orlando “Magic” ar 97 pret 87. Uzvarētāju rindās Pols Džordžs izcēlās ar 24 punktiem, 6 atlecošajām bumbām un 5 rezultatīvām piespēlēm, tostarp ar ļoti efektīgu un efektīvu bloku, aizsūtot mājās šī gada drafta otro numuru Viktoru Oladipo. Jaunajam talantam debija neizdevās pārāk sekmīga. Lai arī gūti 12 punkti un atdotas 7 piespēles, tomēr 3 kļūdas un komandas zaudējums aizēno viņa debiju.

 

Ārkārtīgi interesanta izvērtās pēdējā šīs nakts spēle. Losandželosas “Lakers” eņģeļu pilsētas derbijā pārspēja “Clipers” komandu ar rezultātu 116 pret 103. “Lakers” spēlēja bez savainotā Kobes Braienta, tomēr rezervistu ieguldījums lieliski piesedza Kobes prombūtni. Interesanti, ka rezervisti laukumā pavadīja visu pēdējo ceturtdaļu, kad arī tika veikts pēdējais izrāviens. Rezervisti guva pēdējos 48 (!) “Lakers” punktus un spēlē kopā savāca 76 punktus. Uzvarētāju sastāvā Ksaviers Henrijs guva 22 punktus, no kuriem 12 tika gūti pēdējā ceturtdaļā, bet  “Clippers” komandā izcēlās Bleiks Grifins ar 19 punktiem un 7 bumbām, Kriss Pols palīdzēja 15 punktiem, 11 rezultatīvām piespēlēm un 6 atlecošajām bumbām.

 

Piedāvājam jums apskatīties aizvadītās nakts TOP 10 epizodes.