RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

TOP 10 VIDEO: Naskākie potīšu lauzēji NBA pirmssezonas spēlēs

TOP 10 VIDEO: Naskākie potīšu lauzēji NBA pirmssezonas spēlēs
Foto: Ekrānšāviņš no video
KRUSTTEVS.COM · 28.10.2014. 17:01

Jau šonakt sāksies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 69. sezona, kas sola negulētas naktis līdz pat nākamā gada vasaras sākumam. Tāpat šogad gaidāmas vairākas intrigas! Piedāvājam apskatīt 10 labākos pirmssezonas epizodes.

 

Sezonas lielākie jautājumi -  vai Lebrons Džeimss ar otro piegājienu uz Klīvlendu spēs atvest NBA titulu? Vai Sanantonio "Spurs" spēs aizsargāt savu titulu un turpināt pēdējo 2 sezonu laikā iestaigāto taciņu uz NBA fināliem? Ko vesels Kobe Braiants spēles paveikt ar Losandželosas "Lakers" komandu?

 

Šī ir tikai maza daļa no intrigām un lielāko daļu varēs noskaidrot tikai sezonas noslēgumā, tomēr NBA vīri ir parūpējušies, lai pirmā diena sāktos ar īstu saldo ēdienu. Vispirms "Spurs" tiksies ar pagājušā gada saviem pirmās kārtas oponentiem Dalasas "Mavericks". Jāatzīmē, ka tieši Mavs nākamajiem čempioniem sagādāja lielākās problēmas izslēgšanas spēlēs. Lai arī Mavs piedzīvojuši lielas pārmaiņas starpsezonā (pretēji Spurs), Teksasas duelis nekad nav licis vilties!

 

Pēc šīs spēles būs Dvaita Hovarda viesošanās pie Kobes Braienta. Hovarda sāga "Lakers" komandā nebija pārāk veiksmīga, turklāt savstarpējās attiecības ar Kobi visu sezonu bija saspīlētas. Tieši tas ir viens no iemesliem, kāpēc šis mačs būs interesants.

 

Savukārt trešais duelis gaidāms starp Ņūorleānas "Pelicans" un Orlando "Magic". Šī būs pirmā sezona, kad Ņūorleāna jau pirms sezonas tiek uzskatīta par reālu izslēgšanas spēļu pretendenti. Starpsezonā sastāvs saglabāts un Indianas "Pacers" klāt nācis produktīvais, tomēr neparedzamais Lenss Stīvensons. Savukārt Orlando komanda turpina atgūties no Dvaita Hovarda ēras un veic pārbūves procesu.