RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Pagājušās nakts spilgtākās epizodes NBA laukumos - VIDEO

Pagājušās nakts spilgtākās epizodes NBA laukumos - VIDEO
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 19.11.2014. 16:30

Aizvadītā nakts īpaša bija Losandželosas "Lakers" ikonai Kobem Braientam, kurš gūstot 28 punktus kļuva par ceturto NBA spēlētāju ar 32 tūkstošiem punktu karjeras laikā. Basketbolists pievienojās Karīmam Abdulam-Džabaram, Karlam Melounam un Maiklam Džordanam šajā izcilnieku sarakstā. Jāpiebilst, ka "Lakers" izcīnīja otro uzvaru sezonā, pārspējot Atlantas "Hawks".

 

Tāpat intriģējošs duelis bija cīņa starp diviem jaunās paaudzes "goliātiem" - Entoniju Deivisu un Demarkusu Kazinsu. Pirmā pārstāvētā Ņūorleānas "Pelicans" pārspēja Kazinsa Sakramento "Kings" ar rezultātu 106:100. Deivisam spēlē 28 punkti un 9 atlēkušās bumbas, savukārt Kazinss atzīmējās ar iespaidīgu double-double - 24 punkti un 17 atlēcošās bumbas.

 

Citā mačā Milvoki "Bucks", neskatoties uz lielisko Karmelo Entonija (26 punkti) un Tima Hārdaveja Juniora (24 punkti) sniegumu, pārspēja Ņujorkas "Knicks", sagādājot tai jau 9. zaudējumu sezonā. 

 

Savukārt Jūtas "Jazz" pārspēja ar traumu epidēmiju nomocīto Oklahomas "Thunder".  Uzvarētājiem 20 punkti un 14 atlēkušās bumbas guva Aleksa Bērksa kontā, bet 17 punktus un deviņas piespēles pievienoja Trejs Bērks. Zaudētājiem Džeremijs Lambs guva 19 punktus.