RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Latvijas karogu Londonas olimpiskajās spēlēs nesīs Mārtiņš Pļaviņš

Latvijas karogu Londonas olimpiskajās spēlēs nesīs Mārtiņš Pļaviņš
Foto: No flickr.com.
KRUSTTEVS.COM · 17.07.2012. 20:00

Latvijas karogu XXX Olimpiādes spēļu atklāšanas ceremonijā Londonā nesīs pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš, tā šodien nolēma Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) un Latvijas Olimpiskās komandas vadība, ņemot vērā sportista sniegumu aizvadītājā sezonā.

 

Latvijas Olimpiskās delegācijas vadītājs Žoržs Tikmers uzsvēra, ka olimpiskās komandas dalībnieki un sportista līdzjutēji sekoja līdzi Pļaviņa veiksmīgajai sacensību sezonai un viņa iegūtajai 4.vietai Pasaules čempionātā.

 

Turklāt Pļaviņš veiksmīgi debitēja Pekinas Olimpiskajās spēlēs pirms četriem gadiem, iezīmējot pludmales volejbolam kvalitatīvu jaunu vietu starp olimpiskajiem sporta veidiem Latvijā.

 

„Mārtiņš ir piemērs tam, kā sportista degsme, pašaizliedzība un nemitīgs darbs nes reālus darba augļus, vairojot sportista pārstāvētā sporta veida popularitāti un nodrošinot Latvijai vietu pasaules pludmales volejbola elitē – jāpiebilst, ka šajās Olimpiskajās spēlēs Latvija pludmales volejbolā tiek pārstāvēta ar maksimālo sportistu skaitu – mums ir 2 spēlētāju pāri pludmales volejbolā,” piebilst Žoržs Tikmers.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar parsportu.lv