RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Samoilovs/Sorokins ceļā pēc otrās uzvaras

Samoilovs/Sorokins ceļā pēc otrās uzvaras
Foto: Fivb.org.
KRUSTTEVS.COM · 30.07.2012. 12:40

Pirmdiena Londonā latviešiem tāda atslodzes diena – vienīgais acu piesiešanas punkts savējiem būs pludmales volejbols. 14:00 pēc Latvijas laika kortos izies Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins.

 

Duets izies pēc drošas uzvaras, jo pretinieki no Dienvidāfrikas Grants Goldšmits un Frīdoms Čija tomēr ir krietni vājāki. Pret citiem favorītiem Džibu/Rozentālu divos setos savāca tikai viena seta normu – 21 punktu. Šogad ir mēģinājuši spēlēt trijos Pasaules kausa posmos, bet tālāk par kvalifikāciju nav tikuši. Būtu interesanti pavērot viņu cīņu, teiksim, ar Regžu/Āboliņu. Un arī tad liktu uz mūsējiem ne tikai tāpēc, ka tie ir mūsējie.

 

Uzvara mūsējos jau pietuvinātu astotdaļfinālam. Tomēr vēl jau jāpagaida Džiba/Rozentāla – Fijaleka/Pšudela cīņas iznākums (viņi par prieku ASV TV skatītājiem spēlēs vakarā).

Līdz šim tribīnēs mūsējiem atbalsta nav trūcis un būs arī šoreiz. Pat ja daudzi centīsies atbalstīt rangā vājākos.

 

Šoreiz noteikti jāpaseko līdz arī peldēšanas norisēm, kur 100 m brasā dāmām ir fināls. Un tur pusfinālā labāko laiku sasniedza 17-gadīgā lietuviete Ruta Meilutīte, kas jau vairākus gadus trenējas šepat Anglijā.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv