RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Handbolā sievietēm izkristalizējas ceturtdaļfinālistes

Handbolā sievietēm izkristalizējas ceturtdaļfinālistes
Foto: Bakersfieldnow.com.
KRUSTTEVS.COM · 04.08.2012. 10:00

Vienu spēļu kārtu pirms grupu turnīra noslēguma olimpiskajās sieviešu hanbola sacensībās izkristalizējušās visas ceturtdaļfinālu dalībnieces.

 

Šīs dienas pirmajā pirmo uzvaru svinēja Angola, kas ar 31:25 pārspēja Lielbritāniju. Tikmēr ļoti svarīgu uzvaru izcīnīja Horvātija, kas pēc uzvaras pār Krieviju uzveica arī Melnkalni ar minimālo 27:26. Pirmais zaudējums šajā grupā tika arī Brazīlijai, kas ar rezultātu 27:31 piekāpās Krievijai.

 

Līdz ar to jau pirms pēdējās sacensību kārtas ir skaidrs, ka ceturtdaļfinālā iekļūst Krievijas, Brazīlijas, Melnkalnes un Horvātijas komandas. Nav gan vēl zināms kādas vietas šīs komandas ieņems savā grupā.

 

Visas ceturtdaļfinālistes noskaidrojās arī B grupā. Turnīru bez zaudējumiem turpina Francija, kas izcīnīja panākumu cīņā pret Dienvidkoreju - 24:21. Citā spēlē Zviedrijas izredzes uz vietu ceturtdaļfinālā izdzēsa Spānija, kas nosargāja uzvaru pār zviedrietēm ar 25:24. Cerības uz vietu ceturtdaļfinālā pagaisa arī Dānijai, kas spēja izraut neizšķirtu spēlē pret Norvēģiju, bet norvēģietes pēdējā uzbrukumā guva izšķirošos vārtus, svinot panākumu ar rezultātu 24:23.

 

No B grupas ceturtdaļfinālā spēlēs Francija, Dienvidkoreja, Norvēģija un Spānija. Tiesa arī šajā grupā vēl nav zināma precīza vietu kārtība.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv