RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Regža/Āboliņš zaudē PK posma kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā

Regža/Āboliņš zaudē PK posma kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā
Foto: Fivb.org.
KRUSTTEVS.COM · 15.08.2012. 14:19

Pasaules kausa posmā Stare Jablonki (Polija) Grand Slam kvalifikācijas turnīrā zaudējumu piedzīvojis Latvijas duets Haralds Regža un Armands Āboliņš.

 

Kvalifikācijas turnīrā ar 25.numuru izliktais duets Regža/Āboliņš divos setos (15:21, 19:21) atzina vāciešu Markusa Bekermana un Miša Urbatcka pārākumu. Līdz ar zaudējumu turnīrs Latvijas duetam ir beidzies ar iegūtu 41.vietu.

 

20 gadus vecajiem puišiem (Haraldam un Armandam) šī ir debijas sezona Pasaules kausa posmos. Četros startos kvalifikācijas turnīru pagaidām nav izdevies pārvarēt - iegūtas trīs 41. vietas un viena 57.vieta.

 

Pagājušajā vasarā Regža/Āboliņš kļuva par Eiropas U20 čempionāta vicečempioniem un pasaules junioru čempionātā izcīnīja piekto vietu. Šovasar Eiropas U23 čempionātā, startējot pie trīs gadus vecākiem konkurentiem, tika izcīnīta 9.vieta.

 

Kvalifikācijas turnīrā vēl startēs arī Toms Šmēdiņš un Aleksandrs Solovejs, bet sacensības ar pamatturnīru sāks Latvijas vadošie dueti - Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv