RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

RK „Kalve” uzvar „Garkalne/Livonia”

RK „Kalve” uzvar „Garkalne/Livonia”
Foto: Livonia-rugby.lv.
KRUSTTEVS.COM · 16.08.2012. 10:06

Trešdien, 15.augustā, notika „Livland” Latvijas meistarsacīkšu spēle starp „Kalve” un „Garkalne/Livonia” komandām. Interesantā un sīvā cīņā pārāka ar rezultātu 22:12 (17:7) bija „Kalve”.

 

Spēles rezultātu atklāja Artūrs Ozoliņš, bet Mihails Tumins ar precīzu realizācijas sitienu palielināja „Kalves” pārsvaru līdz 7:0. Pēc brīža Tumins precīzi izpildīja soda sitienu, panākot 10:0. „Kalves” ofensīva turpinājās, pēc mirkļa Sergejam Avdejevam panākot 15:0, bet Tuminam precīzi izpildot realizācijas sitienu 17:0. Tikai šajā brīdī „Garkalne/Livonia” atbildēja ar Kārļa Birkenfelda piezemējumu un Norberta Bekmaņa realizācijas sitienu.

 

Otrajā puslaikā „Kalves” pārākumu nostiprināja Andrejs Meļņikovs, bet Ainārs Bērziņš samazināja rezultāta starpību līdz 12:22.

 

„Kalvei” tā bija trešā uzvara četrās spēlēs, bet “Garkalne/Livonia” tas bija otrais zaudējums piecos mačos.

 

„Kalve” galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs: „Tā bija līdzīga spēle, tikai dažās epizodēs izpaudās mūsu pārākums. Paldies sāncenšiem par interesanto cīņu.”

 

RK „Livonia” prezidents Vigo Valdavs: „Paldies puišiem par spēli. Tā bija ļoti līdzīga cīņa. Vienā vārdā jāsaka – malači!”

 

Jānis Erenbergs,

Latvijas Regbija federācijas

preses sekretārs

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv