RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Gulbis sasniedz pusfinālu

Gulbis sasniedz pusfinālu
Foto: no almostanything.betsafe.com
KRUSTTEVS.COM · 03.11.2012. 12:16

Uzvaru Ekentāles "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā izcīnījis Ernests Gulbis, kurš trijos setos apspēlēja ar pirmo numuru izlikto Gregu Žemļu no Slovēnijas, kurš ATP rangā ieņem 52. vietu.

 

Spēles pirmais sets aizritēja līdzīgā cīņā, bet devītajā geimā Gulbis diezgan pavirši nospēlēja pie savas serves, paliekot sausā, kas deva Žemļam iespēju uzvarēt pirmo setu. Slovēnis savu mērķi arī sasniedza - 6:4. Otrajā  setā lūzums pienāca sestajā geimā, kad Gulbim izdevās izdarīt vairākus labus uzbrukumus pie pretinieka serves, kas ļāva tikt pie breika. Ātri vien Žemļa arī nobreikoja Gulbi, bet latvietis savu panāca, izcīnot panākumu ar 6:4.

 

Līdz ar to spēles liktenis izšķīrās trešajā setā. Tajā slovēnis diezgan pavirši nospēlēja seta sākumā, kurā Gulbis ieguva izšķirošo pārsvaru. Lai arī Žemļam bija iespēja mainīt spēles gaitu, Gulbis savas pozīcijas noturēja, izcīnot panākumu setā ar 6:3, kas ļāvis iekļūt turnīra pusfinālā, kurā būs jāspēkojas ar vācieti Dominiku Mefertu, kurš ATP rangā ieņem 190. vietu.