RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Pļaviņš atzīts par gada aizsardzības spēlētāju

Pļaviņš atzīts par gada aizsardzības spēlētāju
Foto: Ekrānšāviņš no interneta (Facebook.com)
KRUSTTEVS.COM · 03.11.2012. 19:21

Par šī gada labāko aizsardzības spēlētāju pludmales volejbolā pasaulē atzīts neviens cits kā Mārtiņš Pļaviņš, kurš īpaši veiksmīgi savas dotības apliecināja Londonas olimpiskajās spēlēs, ar Jāni Šmēdiņu tiekot pie bronzas godalgām.

 

Gada labākā aizsarga balvu Pļaviņš ieguvis ļoti pelnīti, ko pierādīja lieliskais sniegums pagājušajā sezonā, īpaši jau tās nogalē. Iepriekšējos gados šajā nominācijā dominējuši tikai divi spēlētāji, amerikānis Tods Rodžerss un nīderlandietis Reinders Numerdors.

 

Visvairāk individuālo balvu ieguva Fils Dalhauzers, kurš par sasniegto atzinību īpaši pateicās pāriniekam Todam Rodžersam, kurš viņam esot ļoti daudz iemācījis. Dalhauzers, kurš ar Rodžersu olimpiskajās spēlēs palika tikai devītajā vietā, piekto reizi septiņos gados atzīts par labāko bloķētāju, ceturto reizi piecos gados kļuva par labāko uzbrukuma spēlētāju un ceturto gadu pēc kārtas tika pie labākā cēlāja balvas. Par izcilāko spēlētāju tika atzīts cits amerikānis Šons Rozentāls, kurš kopā ar Džeiku Gibu kļuva arī par sezonas uzvarētājiem.

 

Vēl pie balvām tika arī titulētie brazīļi Alisons (Labākais sitējs) un Emanuels (Visvairāk iedvesmojošais spēlētājs un sportists). Par labāko servētāju atzina vācieti Eriku Korengu, bet labākā debitanta tituls tika Kristiānam Vārenhorstam no Nīderlandes. Pelnīti par progresējošāko spēlētāju tika atzīts itālis Paolo Nikolais.

 

Avots: Parsportu.lv