RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Briedis kļūst par „Bigger’s Better” karali

Briedis kļūst par „Bigger’s Better” karali
Foto: de.fxcomparison.com
KRUSTTEVS.COM · 15.12.2012. 11:25

"Bigger's Better" boksa turnīra superfinālā, kurš risinājās "Arena Rīga" triumfēja Latvijas bokseris Mairis Briedis.

 

Starp astoņiem sportistiem, kuri cīnījās superfinālā, bija divi Latvijas pārstāvji, Konstantīns Gluhovs un Mairis Briedis. Pirmais ringā devās Gluhovs, kurš ceturtdaļfinālā mērojās spēkiem ar lietuvieti Sergeju Maslobojevu. Gluhovs centās izvērst cīņu no aizsardzības, bet Lietuvas pārstāvis bija daudz aktīvāks, kas ļāva pēc trijiem raundiem uzvarēt pēc punktiem, iekļūstot pusfinālā.

 

Daudz pārliecinošāk cīnījās Mairis Briedis, kurš pirmajā cīņā tikās ar grieķi Jevgeniosu Lazaridi. Pirmais raunds Briedim bija, lai iesildītos, bet otrajā grieķis tika burtiski iznīcināts, piedzīvojot nokautu. Savā pusfināla cīņā Briedim bija jāatriebj Gluhovs. Arī šajā gadījumā Maslobojevs izturēja pirmo raundu, bet otrajā raundā tika nokautēts, kas ļāva Briedim iekļūt finālā.

 

Tajā Latvijas bokseri sagaidīja cīņa ar francūzi Fabrisu Orjēnu, kurš savās pirmajās divās cīņās pēc punktiem uzveica Vojčehu Jastrebski un Oleksiju Mazikinu. Jau no pirmā raunda Briedis dominēja ringā, meklējot iespēju nokautēt francūzi. Visu cīņu situācija nemainījās, bet Orjēns izturēja. Tiesa, vēl pirms rezultātu paziņošanas Briedim un līdzjutējiem bija skaidrs, kurš cīņā ir uzvarējis, Mairim Briedim kļūstot par šīs sezonas "Bigger's Better" čempionu.

 

Avots: Parsportu.lv