RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

EKSKLUZĪVI: Useins Bolts skrējienā pēc olimpiskā zelta domājis par draudzenes seksīgo dibenu

EKSKLUZĪVI: Useins Bolts skrējienā pēc olimpiskā zelta domājis par draudzenes seksīgo dibenu
Foto: Ekrānšāviņi no interneta
KRUSTTEVS.COM · 06.01.2013. 12:31

Pasaulē ātrākais cilvēks Useins Bolts savam pirmajam skrējienam (100 m distancē) pēc zelta medaļas Londonas Olimpiskajā stadionā iedvesmu smēlies no savas draudzenes Meganas multiziņas: „Domā par manu dupsīti līdz pat finišam”, kam pievienots pikants FOTO, ekskluzīvo faktu atklāj britu tabloīdi. Uz to Jamaikiešu sprinteris atbildējis: „Es to varu”. Skrējiena rezultāts mums visiem ir labi zināms – 9,63 sekundes, jauns olimpiskais rekords 100 m distancē vīriešiem.

 

Pēc finiša sasniegšanas Bolts draudzenei aizrakstījis: „Es domāju par tavu pēcpusi”. Pēc četrām dienām Bolts sāka gatavoties jau 200 m skrējienam, prasot draudzenei jaunu bildīti, sakot: „Vajadzīgs jauns foto priekš 200 m lielākai motivācijai skriet vēl ātrāk”. Megana šoreiz aizmirsusi aizsūtīt multiziņu, taču tas Boltu nav apturējis iegūt otro zelta medaļu.

 

Tradīcija turpinājusies arī pirms 4 x 100 m sprinta stafetes, kur Bolts rakstījis draudzenei: „Nepieciešama iedvesmas bildīte priekš pasaules rekorda”, uz ko gan Megana atbildējusi, nosūtot jauno foto, kas Boltu iedvesmojusi izcīnīt nu jau trešo zelta medaļu.

 

Kā atzina Meganas tuvs draugs, Bolta draudzene esot bijusi ekstāzē, apzinādamies, ka varējusi šādi palīdzēt Useinam iegūt trīs zelta medaļas.