RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Norisināsies tautas slēpošanas maratons „VIRŠI-A slēpojums”

Norisināsies tautas slēpošanas maratons „VIRŠI-A slēpojums”
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 19.01.2013. 11:53

Nākamnedēļ, 26.janvārī, pulksten 12:00, Mailēs, Vietalvā, Pļaviņu novadā notiks Latvijas lielākais tautas distanču slēpošanas maratons klasiskajā solī - „VIRŠI-A slēpojums”. Šogad slēpošanas maratons „VIRŠI-A slēpojums” norisināsies slēpošanas sacensību „MySport kauss distanču slēpošanā” ietvaros. 

 

Visiem „VIRŠI-A slēpojuma” dalībniekiem būs iespēja sacensties klasiskajā slēpošanas solī un trīs dažādu garumu distancēs – 20km, 10km un bērnu distancē.

 

Anete Siliņa, AS „VIRŠI-A” pārstāve: „Distanču slēpošana ir atraktīvs un interesants ziemas sporta veids brīvā dabā, kas sniedz iespēju ne vien saglabāt veselīgu fizisko formu, bet arī lieliski pavadīt brīvo laiku kopā ar ģimeni, draugiem un darba kolēģiem.  Mums ir patiess gandarījums, ka jau trešo reizi „VIRŠI-A” iesāk jaunu gadu, atbalstot distanču slēpošanu un aicina visus interesentus pieteikties slēpošanas sacensību posmam „VIRŠI-A slēpojums””.

 

Sacensībās kopumā ir trīs posmi – „VIRŠI-A slēpojums” klasiskajā solī Pļaviņu novadā un divi slēpošanas posmi Riekstukalnā, kas notiek brīvajā slēpošanas solī.

 

Lauris Purniņš, sacensību „MySport kauss” organizators: „Slēpošanas sacensības „MySport kauss distanču slēpošanā” šogad norisinās pirmo reizi, un mums ir liels prieks, ka sacensību ietvaros notiks arī „VIRŠI-A slēpojums”. Sacensību vērtējums notiks gan pa grupām, gan distancēm. Kopā Virši-A Slēpojumā tiks apbalvoti 24 grupu pirmo trīs vietu ieguvēji. Absolūti ātrākie slēpotāji 20 km distancē iegūs vērtīgas degvielas dāvanu kartes no Virši-A. Katras grupas trīs ātrākie dalībnieki saņems balvas no veikala MySport, Fischer un Isostar. Distanču slēpošanai patīkamākie laika apstākļi ir -5˚C līdz -10˚C grādu sals un saule. Šī brīža laika prognozes liecina, ka 26.janvārī mūs sagaida no -3˚C līdz -8˚C.”

 

Pieteikšanās „Virši-A slēpojumam” jau ir atvērta. Pieteikties Jūs varat „MySport” veikalā Rīgā, Brīvības ielā 224/6 vai mājas lapā www.mysport.lv Interesenti varēs pieteikties dalībai arī slēpojuma norises dienā.

 

Sacensību norises vietā darbosies arī slēpju serviss, ko nodrošinās veikals „MySport”.