RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Gulbis: „Ticu, ka spēju Nadalu uzveikt”

Gulbis: „Ticu, ka spēju Nadalu uzveikt”
Foto: Tennisworldusa.org.
KRUSTTEVS.COM · 12.03.2013. 10:06

Ernests Gulbis sasniedzis Indianvelsas ATP „Masters” turnīra ceturto kārtu, kurā tiksies ar titulēto spāņu tenisistu Rafaelu Nadalu, kuru līdz šim nav izdevies pārspēt. Latvijas vadošais tenisists uzskata, ka viņam ir labas izredzes izcīnīt uzvaru.

 

 

„Es gribu spēlēt pēc iespējas vairāk ar pasaules labākajiem tenisistiem, jo agrāk vai vēlāk es kaut ko uzvarēšu, kas man dos papildus pārliecību,” pēc uzvarētā mača pret itāli Andreasu Sepī (ATP 20.) sacīja Gulbis.

 

Nākamajā kārtā Gulbim jātiekas ar Nadalu, kurš ir divkārtējs šī turnīra uzvarētājs (2007.g., 2009.g.), kā arī 11 reizes ieguvis „Grand Slam” turnīru titulu. Abi tenisisti savā starpā tikušies četras reizes, taču allaž pārāks bijis spāņu tenisists.

 

„Man patīk pret viņu spēlēt, jo viņa piedāvātais spēles stils ir man parocīgs. Divos mačos pret viņu man bijuši trīs seti, kad zaudēju dēļ pieredzes un spēka trūkuma. Protams, viņš ir lielisks spēlētājs, bet es tiešām ticu, ka varu viņu uzvarēt, ja vien spēšu parādīt savu labāko spēli,” norāda Gulbis.

 

Gulbis šobrīd ir guvis 13. uzvaras pēc kārtas, savukārt Nadals kopš atgriešanās kortā pēc ceļgala savainojuma, kas viņam liedza spēlēt septiņus mēnešus, vienspēļu turnīros ir ticis pie 14 uzvarām 15 mačos.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv