RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Pļaviņam otrā vieta sniega turnīrā Austrijā

Pļaviņam otrā vieta sniega turnīrā Austrijā
Foto: Viniirdivi.lv.
KRUSTTEVS.COM · 25.03.2013. 15:11

Martiņš Pļaviņš īsi pirms jaunās pludmales volejbola sezonas sākuma piedalījies šova turnīrā "Snow Volleyball World Tour", izcīnot otro vietu.

 

"Snow Volleyball World Tour" šoziem notiek piecos posmos. Otrais no tiem risinājās aizvadītajā nedēļas nogalē, un tajā ar īpašu uzaicinājumu startēja arī Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieks Mārtiņš Pļaviņš.

 

Sacensības uzsāka 20 sportisti, kuri tika salozēti 10 komandās. Izlozei labpatikās, ka Pļaviņam būs jāspēlē kopā ar Kongo zemes pārstāvi Benu Ibatu. Turnīrs risinājās perfekti sagatavotā laukumā sniegā, taču pēc pludmales volejbola notikumiem, turklāt tika spēlēts nevis ar ierastajām Mikasa, bet gan Wilson AVP bumbām.

 

Sākotnēji tika izspēlēts apakšgrupu turnīrs, no kura labākās divas no piecām komandām iekļuva pusfinālā. Par spīti zaudējumam grupā, Mārtiņš un Ibata spēja grupā ieņemt pirmo vietu, kvalificējoties pusfinālam. Arī tajā Latvijas un Kongo pārstāvji uzvarēja, taču zaudējums finālā pret Mihalu Matiju (Polija) un Florianu Šveikartu (Vācija) nozīmēja, ka jāsamierinās ar otro vietu. Fināls tika zaudēts ar rezultātu 1:2.

 

Avots: viniirdivi.lv

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv