RezervesDALAS24.lv

Sports / Citi sporta veidi

Arēnā Rīga viesosies Jevgēņijs Pļuščenko ar čempionu šovu

Arēnā Rīga viesosies Jevgēņijs Pļuščenko ar čempionu šovu
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 13.12.2013. 11:55

2014.gada 11.aprīlī „Arēnā Rīga” viesosies daiļslidošanas olimpiskais čempions Jevgēņijs Pļuščenko ar jaunu ledus izrādi „Čempionu un draugu šovs”.

 

Dalībai šajā grandiozajā ledus izrādē izcilais daiļslidotājs ir pieaicinājis vairākas daiļslidošanas zvaigznes, kuras uzstājas slavenu mūziķu pavadījumā. Jevgēņijs Pļuščenko zina lieliskas uzstāšanās sagatavošanas recepti, viņš vairakkārt ir pierādījis, ka „neiespējamais ir iespējams”, kad pavisam nesen, par spīti visām traumām, triumfējoši atsāka slidot.

 

„Čempionu un draugu šovā” uzstāsies aukstākā un graciozākā sporta veida leģendas: olimpiskā čempione daiļslidošanā, daiļslidošanas vēsturē pirmā septiņkārtējā Eiropas čempionāta uzvarētāja Irina Slucka, Eiropas čempioni Braiens Žubērs un Tomašs Verners, trīskārtējais ASV čempions Džonijs Veirs.

 

Iegādājoties biļeti uz šovu, apmeklētājiem būs iespēja redzēt ledus akrobāta Sergeja Jakimenko, kura lēciens ir iekļauts Ginesa rekordu grāmatā, priekšnesumu. Savus priekšnesumus izrādei gatavo spilgtais Lielbritānijas akrobātu duets Fiona Zalduā un Dmitrijs Suhanovs un vingrotāji, kas uzstājas bez nodrošinājuma - Jekaterina un Aleksandrs Česnas.

 

Biļetes tirdzniecībā pieejamas no trešdienas, 12.decembra visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas, sākot no 20 LVL / 28.46 EUR.

 

Jevgēņijs Pļuščenko konkurentus spēj apvienot par draugiem un izveidot lielisku šovu. Priekšnesumā „Ledus karaļi” J. Pļuščenko partneri būs viņa galvenie konkurenti uz ledus, kuri izrādes laikā izpildīs ļoti sarežģītus lēcienus un griezienus, radot sporta sacensībām līdzīgu atmosfēru.

 

Ledus šova apmeklētājiem būs iespēja vērot leģendāro priekšnesumu, kas iekaroja Eirovīzijas dziesmu konkursu pirms pāris gadiem: Jevgēņija Pļuščenko slidošanu un ungāru vijolnieka Edvīna Martona muzikālo pavadījumu.

 

Ledus izrādi „Čempionu un draugu šovs” vadīs Jana Rudkovska.