RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

„Limbaži” joprojām nepārspējami

„Limbaži” joprojām nepārspējami
Foto: No florbolazinas.lv.
KRUSTTEVS.COM · 03.07.2012. 12:55

Uzvarējuši pirmajā „SPIN FM Vasaras Florbola līgas 2012” turnīra „3pret3” posmā, „Limbaži” izlaida nākamos trīs, lai piektajā atgrieztos, tiekot pie vēl viena triumfa un piesakoties uz dalību finālsacensībās.

 

Turnīra piektajā posmā savu dalību apstiprināja astoņas komandas, no kurām trīs savus spēkus izmēģināja pirmo reizi. Jāsaka, ka tas viņām izdevās visnotaļ sekmīgi, jo divas iekļuva labāko kvartetā.

 

Priekšsacīkstēs komandas tika sadalītas divās grupās pa četrām katrā. Labākās sekmes „Limbaži” komandai, kas uzvarēja visās trijās spēlēs un „Melnais šķiņķis”, kuriem divas uzvaras un viens neizšķirts.

 

Labāko kvartetā iekļuva arī „Tu i nolocīts” un „Nr.6”, savukārt aiz borta palika vieni no galvenajiem favorītiem „BalticMiles”. Viņi kopā ar „Ķīnas Imperatori”, „Es nevaru izlasīt” un „Black & White”, turnīra turpinājumā izspēlēja vietas no piektās līdz astotajai.

 

Finālos, kur tikās četras labākās posma komandas pārsteigumi nenotika un „Limbaži” uzvarēja visās trijās spēlēs, tiekot pie pirmās vietas un astoņiem punktiem kopvērtējumā. Otrie palika „Melnais šķiņķis”, kas limbažniekiem izšķirošajā spēlē piekāpās ar rezultātu 2:4. Ar trešo vietu nācās samierināties „Nr.6”, kas tagad kļuvuši par kopvērtējuma līderiem. Līderu kvartetā pie uzvarām tā arī neizdevās tikt „Tu i nolocīts”, taču debijas reizē arī ceturtā vieta uzskatāma par visnotaļ labu, kas ļaus pacīnīties par iekļūšanu kopvērtējuma labāko astotniekā.

 

Kopvērtējumā pašlaik līderpozīcijās izvirzījušies „Nr.6” ar 15 punktiem trijos posmos. Pa 12 punktiem ir „Limbažiem” (2posmi) un „BalticMiles” (4posmi). Turpat netālu arī „J.J.” ar 11 punktiem (3posmi). Uz piekto vietu pakāpušies „Ķīnas Imperatori”, bet labāko astotniekā ielauzies „Melnais šķiņķis”.

 

Atgādinām, ka astoņas labākās komandas pēc priekšsacīkšu rezultātiem iegūs tiesības 31.jūlijā piedalīties finālposmā, kurā tiks sadalīta 50 latu naudas balva.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar florbolazinas.lv