RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

Parms un Dumpis vēl neziņā par jauno sezonu

Parms un Dumpis vēl neziņā par jauno sezonu
Foto: No flickrhivemind.net.
KRUSTTEVS.COM · 19.07.2012. 07:28

Aizvadītajā sezonā Oskars Dumpis un Jānis Parms pārstāvēja Norvēģijas 2.divīzijas klubu „Baune Vikings”, kas startēja neveiksmīgi, paliekot pēdējā vietā un izkrītot uz 3.divīziju. Par nākamo sezonu abiem vēl nav īstas skaidrības.

 

Pērn „Baune Vikings” 2.divīzijas turnīrā 15 spēlēs spēja izcīnīt tikai vienu uzvaru un vienu maču noslēgt neizšķirti (vārtu attiecība 36:171), kas neļāva izvairīties no pēdējās vietas un izkrišanas uz 3.divīziju.

 

Komandas rezultatīvākais spēlētājs bija Jānis Parms, kurš savāca 15 (10+5) rezultativitātes punktus, kas visas līgas kopējā ieskaitē viņam deva 24.vietu. Sarunā ar Florbolazinas.lv Parms atzinis, ka „Baune Vikings” komandā viņš nākamajā sezonā nespēlēs, lai gan paliks Norvēģijā. Piedāvājumu esot izteikusi 2.divīzijas pērnās sezonas otrā labākā komanda „Fjellkameratene IL”, kurā viņš visticamāk arī spēlēšot.

 

Tikmēr Oskars Dumpis „Baune Vikings” komandā aizvadīja jau savu ceturto sezonu, savācot 14 (4+10) rezultativitātes punktus, kas bija otrais labākais rādītājs komandā. Arī Dumpim esot piedāvājums no „Fjellkameratene IL” komandu, taču viņš atzina, ka būs jāskatās kā izdotos spēlēšanu savienot ar darbu, jo šajā komandā viss notiekot daudz nopietnāk. Tāpat esot piedāvājums turpināt spēlēt ar „Baune Vikings” komandu 3.divīzijā, taču ar noteikumu, ka komandai tiekot piesaistīts treneris un darbība būšot daudz nopietnāka.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar florbolazinas.lv