RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

„RTU/Inspecta” nepieciešams domāt par aizsargu piesaisti

„RTU/Inspecta” nepieciešams domāt par aizsargu piesaisti
Foto: Florbolaklubs.lv.
KRUSTTEVS.COM · 29.08.2012. 11:00

Divkārtējie valsts čempioni „RTU/Inspecta” starpsezonu periodā piesaistījuši vairākus uzbrukuma līnijas florbolistus, taču nopietni vajadzētu padomāt par aizsardzības pastiprināšanu, kur vismaz sezonas sākumā varētu būt palieli robi.

Jau ziņots, ka „RTU/Inspecta” pēc pagājušās sezonas sastāvu papildināja ar Jāni Jansonu, Jāni Levanoviču, Mairi Laivu un Juri Keisteru. Tuvākajā laikā oficiāli vajadzētu tikt nokārtotai Pētera Freimaņa pārejai uz „RTU/Inspecta”. Problēma tā, ka visi pieci minētie florbolisti ir uzbrucēji, kamēr ar aizsardzību varētu būt zināmas problēmas.

 

Vismaz sezonas sākumā komandai nepalīdzēs Ivo Preiss, kuram esot citas prioritātes, kuru dēļ visticamāk sezonas sākumā viņš laukumā nedosies. Tāpat par spēlēšanu drošs nav Rihards Fīrmanis, bet Kaspars Grundšteins ir atgriezies „Rubenē”.

 

Sastāvā joprojām paliek Oskars Fīrmanis, kurš varētu kļūt par vadošo aizsargu. Pēc savainojuma izārstēšanas ierindā atgriezies Remārs Vikānis. Pie lielāka spēles laika kā pērn varētu tikt pieredzējušais Normunds Rams un jaunais Miķelis Dravnieks, bet tas pagaidām aizsargu pozīcijā arī ir viss.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Florbolazinas.lv