RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

„Lielvārdei” finālturnīrā jāsacenšas ar norvēģiem un vāciešiem

„Lielvārdei” finālturnīrā jāsacenšas ar norvēģiem un vāciešiem
Foto: Floorball.org.
KRUSTTEVS.COM · 31.08.2012. 11:30

Kļuvušas zināmas pēdējās divas „Lielvārdes” komandas pretinieces EuroFloorballCup finālturnīrā, kas oktobra sākumā notiks Slovākijā. Finālturnīram kvalificējās norvēģu „Slevik” un vācu „UHC Sparkasse” ar Kristapu Vaiči sastāvā.

 

Dānijā notikušajā kvalifikācijas turnīrā četru komandu konkurencē pirmajā dienā vācieši ar 11:5 apspēlēja holandiešu „HDM Floorball”, Kristapam Vaičim izceļoties ar vieniem gūtiem vārtiem un četrām soda minūtēm. Otrajā mačā norvēģu „Slevik” ar 16:0 sagrāva franču „Lyon”. Uzvaras otrajā kārtā gan „Slevik”, gan „UHC Sparkasse” nodrošinātu vietu finālā. Un tas arī notika.

 

Norvēģi ar 15:4 (5:2, 8:0, 2:2) sagrāva holandiešus, bet latvieša pārstāvētā komanda, neatstāja nekādas cerības francūžiem, konkurentus saplosot ar 19:3 (8:1, 6:1, 5:1). Kristapam šajā spēlē vieni gūti vārti. Jāpiezīmē, ka jau otro dienu pēc kārtas vācu kluba spēli apkalpoja tiesnešu pāris no Latvijas – Mārtiņš Gross un Mārtiņš Larinovs.

31.augusta pēcpusdienā vācu un norvēģu komandas tiksies savā starpā, lai noskaidrotu turnīra uzvarētājus, taču, neatkarīgi no šīs spēles iznākuma, pēc nedaudz vairāk kā mēneša abas spēlēs finālturnīrā.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Florbolazinas.lv