RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

No „Latgales” nekādu ziņu

No „Latgales” nekādu ziņu
Foto: Floorball.lv.
KRUSTTEVS.COM · 05.09.2012. 12:25

Daugavpils „Latgale” komandas vadība Latvijas Florbola savienībai (LFS) nosūtījusi pieteikumu par startu Latvijas florbola čempionāta virslīgā 2012./13.gadā un ir pilnībā pazudusi, jo neatbildot ne uz telefona zvaniem, ne uz e-pastiem.

 

Desmit dienas palikušas līdz Latvijas florbola čempionāta 20.sezonas startam, taču joprojām oficiāli nav publiskots čempionāta kalendārs. Viens no galvenajiem iemesliem ir neskaidrā situācija ar Daugavpils „Latgale” startu jaunajā sezonā. Pērn daugavpilieši izcīnīja otro vietu Latvijas čempionāta 1.līgā un, atšķirībā no turnīra uzvarētājiem, iesniedza pieteikumu dalībai jaunās sezonas virslīgas čempionātā. Taču prieks, ka Latvijas spēcīgākajā līgā startēs komandas no visiem valsts reģioniem šķiet ir bijis pāragrs.

 

„Komandas vadība nav sasniedzama ne telefoniski, ne elektroniski,” pirms pāris dienām sarunā ar Florbolazinas.lv atzina sacensību galvenais tiesnesis Pēteris Poudžiunas. „Acīmredzot LFS prezidents Ilvis Pētersons dosies vizītē uz Daugavpili, lai tiktos ar Daugavpils sporta pārvaldes vadītāju, bijušo Latvijas izlases futbolistu Aleksandru Isakovu, lai skaidrotu izveidojušos situāciju.”

 

Florbolazinas.lv rīcībā esošā informācija liecina, ka vismaz lielākā daļa pagājušās sezonas komandas vadošo spēlētāju pašlaik kopā ar komandu treniņus neaizvada, kas liek domāt par to, ka florbola bums Latgalē varētu būt beidzies.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Florbolazinas.lv