RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

Latvijas Florbola Savienība izvirza savus pārstāvjus darbam Starptautiskajā Florbola Federācijā

Latvijas Florbola Savienība izvirza savus pārstāvjus darbam Starptautiskajā Florbola Federācijā
Foto: Florbolazinas.lv.
KRUSTTEVS.COM · 18.09.2012. 16:20

Aizvadītas pirmās sešas spēles Latvijas florbola čempionāta 20.sezonā un pēc tām sacensību komiteja izteikusi brīdinājumu piecām komandām par nolikuma neievērošanu.

 

Komandām „Talsi/Triobet”, FK „Bauska”, FK „Kurši”, „Valmiera” un „Ulbroka/FS Masters” spēļu formas neatbilst florbola spēles noteikumu 401.punkta (Spēlētāju apģērbs 3.sadaļai):

„Visiem krekliem jābūt numurētiem. Komandas krekliem jābūt numurētiem ar atšķirīgiem veselajiem skaitļiem mugurpusē un uz krūtīm ar skaidri saskatāmiem arābu cipariem. Cipariem mugurpusē jābūt vismaz 200 mm augstiem un uz krūtīm vismaz 70 mm augstiem. Krekliem var būt jebkurš skaitlis no 1 līdz 99, bet skaitlis 1 nav atļauts laukuma spēlētājiem. Ja nepareizi numurēts spēlētājs piedalās spēlē, tad spēles protokols ir jālabo un par pārkāpumu jāziņo turnīra organizētājiem.”

 

Galvenie pārkāpumi saistīti ar to, ka formām nav numuri uz krūtīm, numuri uz muguras ir nodiluši vai to nav vispār, kā formas tērps tiek pielāgots T-krekls.

Sacensību komiteja par konstatētajiem pārkāpumiem komandām izteikusi brīdinājumu un uzdeva līdz nākamajai spēlei sakārtot komandu spēļu formas, pretējā gadījumā tiesneši varēs komandas sodīt atbilstoši IFF 2010.gada 1.jūlija florbola spēles noteikumu 605.punktu, kā arī komandām var nākties šķirties no 25 latu lielas naudas summas.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Florbolazinas.lv