RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

Pirmajā līgā vairākas jaunas komandas

Pirmajā līgā vairākas jaunas komandas
Foto: Floorball.lv.
KRUSTTEVS.COM · 19.09.2012. 15:28

Šajā nedēļas nogalē pirmās spēles aizvadīs arī Latvijas čempionāta 1.līgas komandas vīriešiem. Aplūkojot komandu nosaukumus, var secināt, ka līgā spēlēs vairākas komandas, kas pirms tam nav bijušas šajā līmenī.

 

Latvijas čempionāta 1.līgā nestartēs „Ķekavas Bulldogs”, kas izmantos iespēju startēt Latvijas čempionāta virslīgā. Pērn „buldogi” 1.līgas turnīrā palika trešajā vietā, taču ne „Ādaži”, ne „Latgale” tiesības spēlēt 1.līgā neizmantoja. Ādažnieki turpinās spēlēt 1.līgā, bet Daugavpils komandas nosaukums nefigurē arī 1.līgas sarakstā. Tāpat 1.līgā nespēlēs „Valmiera/VOC”, bet „Ķekava-2” mainījusi nosaukumu uz „ĶNSS”. Pašlaik no aprites pazudušas pērn virslīgā spēlējušās „Latgranula/Līgatne” un „FK Jūrmala”.

 

Vieta gan tukša nepaliks un līgu papildinās vairākas jaunas komandas – no 2.līgas līmeni augstāk pakāpsies FK „Rīga”, „Kuldīga”, „Ogres vilki”, „LU/FS Masters” un „Kurši 3”, kas mainījuši nosaukumu uz „Kurši-2”. Iespēju spēlēt līgu augstāk nav izmantojuši reģionu uzvarētāji „Talsi/Apelsīns” un „Līgatne”, kā arī tādas komandas kā „Krustpils/X3M” un „Roja”.

 

 

Līdz ar to pēc pašlaik pieejamās informācijas 1.līgas turnīrā piedalīsies 13 komandas. Nolikumā tika minēts, ka maksimālais komandu skaits būtu 16.

 

Komandas Latvijas čempionāta 1.līgā:

 

FK „Ādaži”, „Madona”, „Rubene-1”, „Jelgavas novads”, „Burtnieku novads/Valka”, „Babīte”, „ĶNSS”, „Kalsnava”, „FK Rīga”, „Kuldīga”, „Ogres vilki”, „LU/FS Masters”, „Kurši-2”.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Florbolazinas.lv