RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

Višņevska: „Tuvākajā laikā vārtsarga formu nedomāju mazgāt...”

Višņevska: „Tuvākajā laikā vārtsarga formu nedomāju mazgāt...”
Foto: Flickriver.com.
KRUSTTEVS.COM · 27.09.2012. 13:05

Nē, nē, Latvijas izlases vārtsardze Lauma Višņevska nav atklājusi jaunu veidu kā iebiedēt pretinieču uzbrucējām tuvoties viņas vārtiem. Nelielā sarunā ar Florbolazinas.lv viņa stāsta, ko darīs nākamās sezonas laikā.

 

Jau pirms ilgāka laika kļuva zināms, ka Lauma Višņevska, kura pēdējās sezonas pavadīja Zviedrijas Superlīgā, nolēmusi veikt izmaiņas savā karjerā un šajā komandā vairs nespēlēt. Vasarā Lauma kopā ar „RSU/Runway” komandu devās uz tradicionālo „Czech Open” turnīru un uz brīdi parādījās variants komandai palīdzēt arī sezonas laikā. Taču šī iecere nav īstenojusies.

„Bija plāns turpināt vārtsarga karjeru līdz Čempionvienību kausam, kuros domāju spēlēt „RSU/Runway” komandas sastāvā. Taču, ņemot vērā, ka neizdevās veikt pāreju, esmu nolēmusi vārtsarga formu likt plauktā un piepildīt vienu no saviem sapņiem. Nākamajā sezonā kopā ar savu komandas biedreni vēl no „Līgatne/Pīlādži” laikiem Kristīnu Branti spēlēsim „Endre IF” jauniešu komandā vietējā līgā. Spēlēšu aizsardzībā! Redzēs kā būs nākotnē, bet tuvākajā laikā vārtsarga formu nedomāju mazgāt...”

 

Vienlaikus par nākotnes plāniem pajautāju otrai latvietei, kas vel pērn spēlēja „Endre IF” komandai Anetei Šeinai. Ņemot vērā faktu, ka Višņevska no vārtsardzes pārkvalificējusies par aizsardzi, sarunu sāku ar jautājumu vai Šeina nav devusies pretējā virzienā. Uz to spēlētāja atbildēja ar smiekliem, ka šis pieņēmums nav tālu no patiesības – „Pāris treniņos tiešām pamēģināju stāvēt vārtos, bet tomēr nē, palikšu laukumā. Nākamajā sezonā spēlēšu „Endre IF Oldies” komandā un būšu Laumai pretiniece. Komandā esam vairākas bijušās spēlētājas no „Endre” komandas, varētu būt interesanti!”

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Florbolazinas.lv