RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

Dāle un Bitmanis apmierināti ar komandu sniegumu sezonas sākumā

Dāle un Bitmanis apmierināti ar komandu sniegumu sezonas sākumā
Foto: Accounttraders.com.
KRUSTTEVS.COM · 11.10.2012. 12:10

Gan Alvis Dāle, gan Toms Bitmanis ir FK „Rīga” kluba audzēkņi, taču pašlaik Latvijas virslīgas čempionātā viņi pārstāv citas komandas – attiecīgi „Ķekavu” un "Talsi/Triobet". Sekmes komandām ir labas, tādēļ aicinājām abus nedaudz atskatīties uz sezonas ievadu.

 

„Spēli varētu sadalīt divos nogriežņos,” par pēdējo maču pret „Valmieru” (11:4) saka Dāle. „Ja pirmajā periodā spējām izpildīt trenera dotos norādījumus un taktiskos variantus, tad otrajā un trešajā periodā nospēlējām daudz paviršāk. Iespējams, ka pie vainas bija motivācijas trūkums attiecīgajā spēlē, taču galvenais bija izcīnīt trīs punktus turnīra tabulā. Par sezonas sākumu nav ko sūdzēties, jo četrās spēlēs esam izcīnījuši trīs uzvaras. Uzskatu, ka sezona ir sākta labi, taču vēl ir daudz lietu, pie kurām jāpiestrādā, lai izšķirošajās spēlēs spētu cīnīties par uzvarām. Šogad visi grib mums „iekost”, tāpēc jābūt gataviem uz visu. Jāspēlē sava spēle, tad arī rezultāts neizpaliks.”

 

Ar identisku bilanci (trim uzvarām četrās spēlēs) ķekavniekiem pakausī elpo „Talsi/Triobet”, kuriem starpsezonā pievienojies arī Toms Bitmanis. Pašlaik kurzemnieki darbojas ļoti pārliecinoši, turklāt ir labākā komanda, spēlējot skaitliskajā mazākumā. Pēdējā mačā tika svinēta visnotaļ pārliecinoša 8:2 uzvara pār Bauskas florbolistiem.

 

„Pārliecību esam guvuši pēc izcīnītajām uzvarām līdzvērtīgās cīņās ar Valmieras un Ulbrokas komandām. Zinājām, ka mēs varam samest daudz vairāk par tiem trim, četriem vārtiem. Šķiet, ka arī spēlētāju virknējumi beidzot atrasti optimālie, jo visas trīs maiņas labi nospēlējām aizsardzībā un izmantojām savas iespējas uzbrukumā. Par spēli mazākumā jāsaka, ka to izdodas izturēt tādēļ, ka visi cīnās līdz galam un ļoti cenšas pareizi izpildīt trenera norādījumus. Liela nozīme mazākumā ir mūsu vārtsargam un, protams, arī veiksmei,” sarunā ar portālu atzīst Bitmanis.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Florbolazinas.lv