RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

Ozoliņš: „Nemaz nedomāju, ka šogad spēlēšu virslīgā”

Ozoliņš: „Nemaz nedomāju, ka šogad spēlēšu virslīgā”
Foto: Florbolazinas.lv.
KRUSTTEVS.COM · 16.10.2012. 13:16

Par patīkamu pārsteigumu aizvadītās nedēļas vienīgajā Latvijas vīriešu florbola čempionāta spēlē kļuva jaunais „Ķekavas Bulldogs” komandas spēlētājs Klāvs Ozoliņš, kurš „Rubenes” vārtos sameta trīs bumbiņas, palīdzot komandai tikt pie pirmās uzvaras. Lūdzām Klāvu atskatīties uz šo spēli.

„Spēle tiešām padevās veiksmīga kā man, tā visai komandai kopumā. Veči saņēmās un nospēlēja par visiem 110 procentiem. Pēc pirmā perioda sapratām, ka varam aizķerties un cīnījāmies par katru bumbiņu. Viens no iemesliem, kādēļ uzvarējām, manuprāt, bija aizsardzība, jo treniņos pie tās bijām kārtīgi piestrādājuši un spēlētāji zināja, ka šo spēli mēs varam uzvarēt. Protams, arī veiksme bija mūsu pusē.

 

Ja godīgi, es nemaz nedomāju, ka šosezon spēlēšu virslīgā, bet jāsaka paldies trenerim, kurš devis man šo iespēju. Atšķirība no jauniešu čempionāta, protams, ka ir. Ar bumbiņu nevar tik ilgi spēlēties, kā to darīju pie savas vecuma grupas, jādomā un jādarbojas ir daudz ātrāk. Pie šā līmeņa būs jāpierod un gan jau rezultāts neizpaliks.”

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Florbolazinas.lv