RezervesDALAS24.lv

Sports / Florbols

Pārviainens: "Jānis Rajeckis saņēmis piedāvājumu no Zviedrijas"

Pārviainens:
Foto: Floorball.lv
KRUSTTEVS.COM · 12.12.2014. 23:37

Latvijas izlases galvenais treneris Īro Pārviainens intervijā zviedru portālam Innebandymazinet.se atzinis, ka mūsu valstsvienības aizsargs Jānis Rajeckis saņēmis piedāvājumu pievienoties kādam no zviedru klubiem.

 

Portāla žurnālists uzdevis jautājumu Pārviainenam, ka Somijas Elites līgā spēlē divi Latvijas izlases florbolisti (Artis Raitums un Morics Krūmiņš, aut.), bet Zviedrijas Elites līgā nav neviena pārstāvja no Latvijas. Uz to somu speciālists atzinis, ka pašlaik Zviedrijas Superlīgas līmenis esot pārāk augsts priekš latviešu florbolistiem un vienīgi divi, maksimums trīs spēlētāji varētu spēlēt šajā līgā, turklāt visticamāk klubu trešajās maiņās.

 

Tajā pašā laikā viņš atzinis, ka līdz viņa ausīm nonākusi informācija, ka gados jaunajam aizsargam Jānim Rajeckim, kurš pārstāv "Cēsu alus/Lekrings" klubu, esot izteikts piedāvājums karjeru turpināt Zviedrijā. Vienlaikus arī pats Pārviainens atzinis, ka viņam ļoti pietrūkstot zviedru florbols un Zviedrijas Superlīga, izsakot cerības, ka kādu dienu atkal varētu vadīt kādu no šī čempionāta klubiem.