RezervesDALAS24.lv

Sports / Futbols

Spāņi grauj un horvāti izrauj neizšķirtu

Spāņi grauj un horvāti izrauj neizšķirtu
Foto: AFP/Scanpix. Fernando Toress.
KRUSTTEVS.COM · 15.06.2012. 01:04

Šī vakara spēlē Horvātijas futbola izlase nospēlēja neizšķirti ar Itāliju un Spānija sagrāva Īriju, iegūstot savu pirmo uzvaru Eiropas čempionātā.

 

Spānijas izlase ieguva savu pirmo uzvaru Eiropas čempionātā, sagraujot Īriju ar rezultātu 4:0. Atšķirībā no iepriekšējā mača, sākot spēli sākuma sastāvā, Fernando Toress guva divus vārtus un vēl tikpat pievienoja Silva un Fabregass.

 

Jau spēles sākumā īri izdarīja spiedienu uz Kasiljasa vārtiem, bet turpinājumā spāņi pārņēma grožus savās rokās uzvarot spēli, tādejādi „iznīcinot” īru iespējas iekļūt ceturtdaļfinālā.

 

Turpretī Horvātijas valstsvienība spēja atspēlēties pret Itāliju, noslēdzot spēli ar rezultātu 1:1. Tikai 39.minūtē Andrea Pirlo atklāja rezultātu, panākot vadību Itālijai.

 

Likumsakarīgi – horvāti sāka meklēt „pretsāpju” līdzekļus, lai spētu izlīdzināt rezultātu. 72.minūtē Mandzukičs guva vārtus, panākot 1:1.

 

Lai nu kā, jau pārbaudes spēlēs Itālija nerādīja savu labāko sniegumu, zaudējot trīs spēles pēc kārtas, un joprojām šajā Eiropas čempionātā nav spējuši panākt uzvaru, kas dod otro vietu savā grupā, apsteidzot Spāniju un Īriju.