RezervesDALAS24.lv

Sports / Futbols

Francijai izdodas uzveikt Ukrainu

Francijai izdodas uzveikt Ukrainu
Foto: No REUTERS/Scanpix.
KRUSTTEVS.COM · 15.06.2012. 23:24

Smagos laika apstākļos uzvaru D grupas spēlē izcīnījusi Francijas futbola izlase, ar 2:0 spējot apspēlēt mājnieci Ukrainu.

 

Jau pirms spēles sākuma pēc karstās dienas sākās spēcīgs negaiss. Mačs starp Francijas un Ukrainas izlasēm tomēr tika iesākts, bet jau piektajā minūtē spēles tiesnesis lēma par spēles apturēšanu.

 

Bija jāpaiet vienai stundai, lai spēle varētu atsākties. Francijas izlasei piederēja izteikts pārsvars, kurš īpaši izpaudās viduszonā. Izteikts līderis ar iespēju daudzumu bija Menezs, bet savas daudzās izdevības gūt vārtus viņš nespēja realizēt. Tuvojoties pirmā puslaika beigām, pie saviem momentiem tika arī ukraiņi, bet arī viņiem neizdevās atklāt mača rezultātu - 0:0.

 

Otro puslaiku ļoti veiksmīgi iesāka Francijas izlase. Mača 53.minūtē beidzot vārtus prata gūt Menezs, bet trīs minūtes vēlāk mājniekus ar garu degunu atstāja Joans Kabajs - 2:0. Nepagāja ilgs laiks, lai Kabajs gūtu vēl vienus vārtus, bet ukraiņus glāba vārtu stabs. Ukrainas izlases futbolisti centās ko darīt lietas labā, bet palika sausā, uzvaru svinot francūžiem - 2:0.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar parsportu.lv