RezervesDALAS24.lv

Sports / Futbols

Ronaldu: „Es ceru, ka Spānija uzvarēs čempionātā”

Ronaldu: „Es ceru, ka Spānija uzvarēs čempionātā”
Foto: blogunited.co.uk. Krištianu Ronaldu.
KRUSTTEVS.COM · 28.06.2012. 11:53

Eiropas čempionātā futbolā noskaidrota pirmā fināliste. Dramatiskā mačā pēcspēles 11 metru soda sitienos Spānijas izlase ar 4:2 bija pārāka par Portugāles valstsvienību. Pēc zaudējuma Portugāles izlases līderis un komandas kapteinis Krištianu Ronaldu atzina, ka finālā atbalstīs Spāniju, ziņo interneta vietne goal.com.

 

Zaudētājiem pie savas izdevības pārspēt pretinieku vārtsargu netika komandas kapteinis Krištianu Ronaldu.

 

„Es būtu sitis piekto soda sitienu, bet līdz tam mēs netrāpījām divus,” sacīja Ronaldu. Vārtsargs Ikers Kasiljass tvēra Žoau Mutinju sitienu, bet Bruno Alvešs trāpīja pa vārtu pārliktni.

 

„Treneris (Paulo Bentu) man jautāja: „Vai tu vēlies sist piekto soda sitienu?” un es teicu jā,” sacīja Portugāles izlases kapteinis. „Dažreiz situ otro vai trešo, šoreiz piekritu sist piekto.”

 

„Es ceru, ka Spānija uzvarēs čempionātā tāpēc, ka starp viņiem man ir daudz draugu,” atzīst Ronaldu, kurš spēlē Madrides „Real” klubā, kur spēlē arī pieci Spānijas izlases futbolisti. „Es jutos normāli, spēlējot pret Madrides „Real” futbolistiem. Uz laukuma mēs nevaram būt draugi, bet ārpus tā esam.”

 

„Zaudējums pusfinālā, turklāt 11 metru soda sitienu sērijā, vienmēr ir sāpīgs, bet jāteic, tā ir loterija un uzvar veiksmīgākais,” sarūgtināts ir 27 gadus vecais uzbrucējs.

 

„Es domāju, ka šis mums bija labs turnīrs. Esam starp četrām labākajām izlasēm Eiropā un vienīgais iemesls, kāpēc neesam finālā, ir tas, ka mums nepaveicās,” uz veiksmi zaudējumu noveļ Ronaldu.

 

Otra pusfināla duelī tiksies Vācija ar Itāliju. Jau ziņots, ka Vācija ceturtdaļfinālā ar 4:2 pārspēja Grieķiju, bet Itālija pēcspēles 11 metru soda sitienos no tālākās cīņas izslēdza Angliju.

 

2012.g. Eiropas čempionāta fināls notiks svētdien, 1.jūlijā, Ukrainas galvaspilsētā Kijevas Olimpiskajā stadionā.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar parsportu.lv