RezervesDALAS24.lv

Sports / Futbols

„Celtic” iztur „Barcelona” spiedienu un uzvar

„Celtic” iztur „Barcelona” spiedienu un uzvar
Foto: Chronofoot.com.
KRUSTTEVS.COM · 08.11.2012. 11:14

Svarīgu uzvaru UEFA čempionu līgas G grupas spēlē izcīnījusi Glāzgovas „Celtic” komanda, kas revanšējās titulētajai „Barcelona” komandai par zaudējumu izbraukumā. Interesantas cīņas risinājās arī citās grupās.

 

„Barcelona” savā laukumā „Celtic” komandu uzveica vien kompensācijas laika ceturtajā minūtē, svinot panākumu ar 2:1. Līdz ar to Glāzgovas komandai sportiskā niknuma par šo spēli bija pietiekami, lai lieliski aizvadītu spēli savā laukumā.

 

Jau mača 21.minūtē vadībā izvirzījās „Celtic”, kad vārtus ar galvu guva Viktors Vanjams. Kā ierasts, tad „Barcelona” futbolistiem bija liels pārsvars, īpaši jau kontrolējot bumbu. Tikai veiksme ļāva mājiniekiem nezaudēt vārtus, jo vairākkārt bumba trāpīja pa vārtu konstrukciju. Otrajā puslaikā „Barcelona” turpināja izšķērdēt vārtu gūšanas momentus, kas maksāja dārgi. Tā 83.minūtē viens pret viesu vārtsargu izgāja Vats, viegli panākot 2:0. „Barcelona” futbolisti par katru cenu gribēja izglābties. Kompensāciajs laika pirmajā minūtē Mesi vienus vārtus atspēlēja, bet tas arī bija viss. „Celtic” svinēja uzvaru ar 2:1.

 

Otrā G grupas spēlē „Benfica” savā laukumā uzņēma „Spartak” futbolistus. Portugāles kluba labā otrajā puslaikā divus vārtus guva Kardoso, ļaujot tam uzvarēt ar 2:0.

 

E grupas mačā tikās Londonas „Chelsea” un Doņeckas „Shakhtar” komanda. Spēle Londonā izvērtās ļoti dinamiski. Jau sestajā minūtē Toress izvirzīja vadībā mājiniekus, bet trīs minūtes vēlāk Villians panāca izlīdzinājumu. Puslaika izskaņā Oskars vēlreiz izvirzīja vadībā „Chelsea”, bet otrā puslaika pašā sākumā tas pats Villians vēlreiz panāca izlīdzinājumu. Ukrainas komandai gan nebija lemts izvirzīties vadībā un noturēt neizšķirtu. Kompensācijas laika ceturtajā minūtē mājinieku labā vārtu guva Mozess, izraujot „Chelsea” uzvaru ar 3:2.

 

Otrā spēlē „Juventus” savā laukumā uzņēma Dānijas klubu „Nordsjaelland”. „Juventus” sev uzvaru nodrošināja jau pirmajā puslaikā, izvirzoties vadībā ar 3:0. Otrajā puslaikā tika gūti vēl vieni vārti, mačam noslēdzoties ar 4:0. Ar precīziem sitieniem izcēlās Markizio, Vidals, Džovinko un Kvaljarella.

 

F grupā ļoti pārliecinošas uzvaras izcīnīja Minhenes „Bayern” un „Valencia” komandas. „Bayern” savā laukumā uzņēma „Lille” vienību. Jau piektajā minūtē Švainštaigers atklāja mača rezultātu, bet no 18. līdz 33.minūtei „hat-trick” savāca Pisarro, panākot 4:0. Vienīgos vārtus Francijas komandas labā guva Kalū, bet no sagrāves neizdevās izvairīties - 1:6.

 

Rezultatīvā spēlē „Valencia” ar 4:2 pārspēja baltkrievu „BATE” vienību. Baltkrievijas komanda nonāca zaudētājos ar 0:3, divus vārtus atspēlēja, bet ar to bija par maz.

 

H grupā abas spēles noslēdzās ar rezultātu 3:1. Bragā Mančestras „United” pēdējo 10 minūšu laikā guva trīs vārtus, apspēlējot vietējo komandu, bet „Galatasaray”, pateicoties Jilmaza „hat-trick”, apspēlēja „Cluj”.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv