RezervesDALAS24.lv

Sports / Futbols

Velsa atsaka pārbaudes maču Latvijas futbola izlasei

Velsa atsaka pārbaudes maču Latvijas futbola izlasei
Foto: Grobinagim.lv.
KRUSTTEVS.COM · 09.11.2012. 17:41

Velsas Futbola federācija atteikusi Latvijas Futbola federācijai (LFF) aizvadīt pārbaudes maču starp nacionālajām izlasēm, informē LFF.

 

„Latvijas Futbola federācija veica pārrunas ar Velsas Futbola federāciju un bija paredzēts, ka Latvijas futbola izlase šo maču 14.novembrī aizvadītu izbraukumā. Tomēr pēc Velsas Futbola federācijas saņemtā atteikuma, šī spēle nenotiks,” situāciju LFF mājas lapā komentē LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

 

Līdz ar to Latvijas futbola izlases kandidāti sanāks kopā uz divu dienu treniņnometni 13. un 14.novembrī, lai pēcāk aizvadītu pārbaudes spēli ar Virslīgas klubu spēlētāju veidoto komandu. Arī Latvijas izlases sastāvu veidos vienīgi vietējo komandu spēlētāji.

 

Latvijas Virslīgas klubu spēlētāju izlases vadīšana un sastāva komplektācija uzticēta treneriem Marianam Paharam („Skonto FC'”) un Dainim Kazakevičam (FK „Jelgava”). Savukārt Latvijas nacionālās izlases vecākais treneris Aleksandrs Starkovs norāda, ka šī būs lieliska iespēja pārbaudīt valstsvienības tuvākās rezerves.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv