RezervesDALAS24.lv

Sports / Futbols

Leonardo: Ibrahimovičs un Tjagu Silva paliks PSG komandā

Leonardo: Ibrahimovičs un Tjagu Silva paliks PSG komandā
Foto: Sambafoot.com.
KRUSTTEVS.COM · 21.05.2013. 15:20

Parīzes „Saint-Germain” komandas direktors Leonardo teic, ka Zlatans Ibrahimovičs un Tjagu Silva paliks komandā arī pie nosacījuma, ja komandu pametīs komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti.

 

„Silva un Ibrahimovičs nepametīs komandu arī gadījumā, ja komandas galvenā trenera amatu atstās Karlo Ančeloti,” teic Leonardo. Arī Silvas aģents Paulo Tonieto ir izslēdzis varbūtību, ka futbolists vasaras periodā varētu pārcelties uz kādu citu komandu. „Iespējamība, ka Silva pametīs komandu ir tuvu nullei. PSG komanda nevēlas pārdot spēlētāju, jo Silva ir svarīga šī projekta sastāvdaļa un paliks komandā pie nosacījuma, ja Ančeloti pametīs klubu,” teic Silvas aģents Tonieto.

 

Leonardo cer pārliecināt Ančeloti, lai paliek PSG komandā, nevis pārceļas uz Madrides „Real” vienību (Žozē Mourinjo oficiāli pametīs „Real” galvenā trenera amatu).

 

Atgādinām, ka Ančeloti pie PSG stūres sēdās 2011. gada decembrī, šogad izcīnot Francijas čempionāta titulu, kas šai komandai kluba vēsturē izdevies vien trīs reizes.

 

Avots: Goal.com.