RezervesDALAS24.lv

Sports / Futbols

Futbola klubs Auda uzņem jaunus audzēkņus un rīko Atvērto durvju dienu

Futbola klubs Auda uzņem jaunus audzēkņus un rīko Atvērto durvju dienu
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 02.09.2014. 11:52

Futbola klubs Auda uzņem audzēkņus visās vecuma grupās, bet, lai bērnus un viņu vecākus iepazīstinātu ar treniņu procesu, kluba dzīvi un sporta karali – futbolu, 6. septembrī pulksten 11.00 savā stadionā “AUDA”, Ķekavā rīko Atvērto durvju dienu.

 

Sestdien futbolā trenēties gribētāji kopā ar saviem vecākiem varēs iepazīties ar treniņu procesu, nākamajiem treneriem, būs dažādas sportiskas aktivitātes, konkursi, kā arī piepūšamās atrakcijas. Jāatzīmē, ka Atvērto durvju diena FK Auda stadionā “AUDA” noslēgsies ar pulksten 15.00 paredzēto FK Auda meistarkomandas spēli Latvijas čempionātā futbolā, kurā gaidāmi pretinieki no Jēkabpils.

 

Futbola klubs Auda un septiņi tā treneri jaunus spēlētājus gaida gan Ķekavā, gan Baldonē, lai nākotnē sagatavotu konkurētspējīgus futbolistus. Visjaunākajā FK Auda treniņu grupā aicināti pieteikties 2009.- 2010. gadā dzimušie bērni. Pamatā jaunus audzēkņus uzņem vecumā līdz 12 gadiem, bet, ja ir kāda pieredze sportā, var pieteikties arī nedaudz vecāki. Mazākajiem treniņi notiek divas reizes nedēļā, attiecīgi pa vecuma grupām treniņu intensivitāte pieaug vidēji no trīs līdz pat septiņām dienām nedēļā. Ķekavā treniņi notiek trīs vietās – FK Auda stadionā, Ķekavas sporta klubā un Ķekavas vidusskolā. Baldonē treniņi notiek stadionā pie sporta kompleksa vai sporta kompleksa iekštelpās. Uz treniņiem Baldonē un Ķekavā ērti var nokļūt arī no Rīgas. Visi spēlētāji no septiņu gadu vecuma līdz ar savu komandu var spēlēt Latvijas čempionātā futbolā. FK Auda jaunieši vismaz reizi gadā dodas spēlēt arī ārpus Latvijas.

 

Vecākiem viens no sākotnējiem jautājumiem ir, kāds apģērbs, apavi nepieciešami, lai varētu trenēties futbolā. FK Auda direktora un trenera Riharda Gorkša skatījumā sākotnēji treniņiem bērniem nepieciešams sporta tērps, ja turpina trenēties, FK Auda piedāvā iegādāties sporta kreklu ar kluba simboliku. Mazākajiem bērniem treniņos nepieciešami mīksti, ērti sporta apavi, jo tikai, kad pēda izveidojusies, var sākt vilkt speciālās futbola kurpes.

 

FK Auda treniņu darba procesā būtiska ir treneru individuāla pieeja katram sportistam, viņi strādā ar pārliecību, ka katram bērnam jādod iespēja izmēģināt spēkus futbolā, un tikai laiks parādīs katra talantu un galvenais darbaspējas - neatlaidīgi virzīties uz mērķi. FK Auda mērķtiecīgi turpina attīstīt jauniešu futbola sistēmu, lai pēc iespējas pietuvinātu organizāciju futbola akadēmijas kategorijai, nodrošinot jaunajiem futbolistiem vidi, kurā iespējams izaugt par profesionālu futbolistu.

 

Futbola klubs Auda Ķekavā un Baldonē dažādās vecuma grupās uzņem jaunus audzēkņus – gan zēnus, gan meitenes. Talantīgākajiem jaunajiem futbolistiem nodarbības pieejamas bez maksas. Pieteikties bērnu un jauniešu FK Auda treniņu grupās iespējams pa telefonu + 371 26255196, kā arī iegūt plašāku informāciju kluba mājas lapā http://www.auda-fk.lv

 

FK Auda mājas spēles notiek Ķekavā, kur ir pašu spēkiem un līdzekļiem izveidota kluba bāze – futbola stadions “AUDA”.