RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Nākamajā „Euro hockey challenge” Latvija tiksies ar Čehiju, Zviedriju un Baltkrieviju

Nākamajā „Euro hockey challenge” Latvija tiksies ar Čehiju, Zviedriju un Baltkrieviju
Foto: REUTERS/Scanpix. Teds Nolans.
KRUSTTEVS.COM · 19.06.2012. 16:11

Nākamā gada „Euro hockey challenge” turnīrā, kas valstsvienībām kalpo kā pārbaudes spēles, gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas izlase sacentīsies ar Čehiju, Zviedriju un Baltkrieviju.

 

Mači ar Čehiju un Zviedriju notiks Latvijā, bet ar Baltkrieviju cīņas tiks aizvadītas izbraukumā. Šobrīd tiek strādāts pie spēļu norises datumiem un secības. Tāpat Latvijas hokeja federācija veic sarunas par vēl divu pārbaudes spēļu aizvadīšanu pirms došanās uz pasaules čempionātu Somijā.

 

Iepriekš bija izskanējusi informācija, ka Latvijas izlase pirms nākamā pasaules čempionāta aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Kanādu, bet pašlaik federācija šādas ziņas neapstiprina.

 

Vēl šajā gadā Latvijas hokeja izlasei būs liels spēļu daudzums priekšā. Laika posmā no 5. līdz 11.novembrim Latvija divreiz tiksies ar pašreizējo pasaules čempionvienību Krieviju. Savukārt no 13. līdz 15.decembrim Latvijas izlase piedalīsies četru valstu turnīrā Francijā. Bez mājiniekiem frančiem Latvijas izlases pretinieki būs Slovēnijas un Dānijas vienības.

 

Kulminācija Latvijas izlases cīņām būs februārī, kad no 7. līdz 10.februārim Rīgā risināsies Soču Olimpisko spēļu izšķirošās kvalifikācijas kārtas turnīrs, kurā Latvijas izlase par vienīgo ceļazīmi sacentīsies ar Franciju, Kazahstānu, kā arī ranga otro spēcīgāko komandu no kvalifikācijas pirmās kārtas, kas, visticamāk, būs Ukraina.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar parsportu.lv