RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Četri „Dinamo” hokejisti neiztur pārbaudes laiku

Četri „Dinamo” hokejisti neiztur pārbaudes laiku
Foto: No hokejs.lv.
KRUSTTEVS.COM · 22.07.2012. 22:35

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas „Dinamo” pārbaudes laiku nav izturējuši arī Kaspars Saulietis, Koba Jass, Toms Hartmanis un Aleksandrs Galkins. Tikmēr uz pārbaudes laiku paturēti trīs uzbrucēji - Vitālijs Pavlovs, Gunārs Skvorcovs un Edijs Leitāns-Rinke.

 

Jau ziņots, ka „Dinamo” izvēlējās nepagarināt līgumu ar Mārtiņu Cipuli. Pārbaudes laiku nav izturējuši vēl četri hokejisti.

 

Uzbrucējs Koba Jass aizvadītajā sezonā pārstāvēja Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubu no Kazahstānas - „Kazzinc-Torpedo”, kā arī vēlāk iekļuva Latvijas izlases sastāvā pasaules čempionātā. Savukārt uzbrucējs Kaspars Saulietis pārstāvēja Baltkrievijas čempionāta vienību Grodņas „Neman” un arī iekļuva Latvijas izlases sastāvā.

 

Konkurenci neizturēja arī uzbrucējs Toms Hartmanis, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Lielbritānijā, EIHL klubā „Fife Flyers”. Tāpat vieta „Dinamo” neatradās arī aizsargam Aleksandram Galkinam, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL), pārstāvot „Kapitan Stupino Jr” un „Dinamo-Shinnik”.

 

Tikmēr uz pārbaudes laiku „Dinamo” palikuši trīs uzbrucēji - Vitālijs Pavlovs, Gunārs Skvorcovs un Edijs Leitāns-Rinke, kuri dodies uz treniņnometni Valmierā.

 

Ar līgumiem „Dinamo” sistēmas komandās uz treniņnometni Valmierā dosies - Mikaels Telkvists, Māris Jučers un Kristers Gudļevskis; 12 aizsargi - Rodrigo Laviņš, Arvīds Reķis, Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Jēkabs Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Matjē Karls, Edgars Dīķis, Mārtiņš Jakovļevs, Mārtiņš Porejs un Artūrs Salija; kā arī 17 uzbrucēji - Džeimijs Džonsons, Aleksandrs Žirū, Mārtiņš Karsums, Aleksandrs Ņiživijs, Andris Džeriņš, Robs Šremps, Miks Lipsbergs, Raitis Ivanāns, Ainārs Podziņš, Miks Indrašis, Roberts Bukarts, Niklass Luseniuss, Ģirts Ankipāns, Gints Meija, Juris Upītis, Māris Bičevskis un Elvijs Biezais.

 

Treniņnometne Valmierā ilgs no 23.jūlija līdz 2.augustam.

 

Pirmo pārbaudes spēli pirms gaidāmās sezonas Rīgas „Dinamo” aizvadīs 3.augustā Daugavpilī, kur spēkosies ar Baltkrievijas klubu Minskas „Dinamo”, bet pēc tam treniņi turpināsies Piņķos, un 8.augustā „Inbox.lv” ledus hallē tiks aizvadīts pārbaudes mačs pret Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu Aļmetjevskas „Ņeftjaņik”.

 

Pēc tam paredzēts pārbaudes turnīrs Ņižņijnovgorodā no 14. līdz 18. augustam, kā arī „Latvijas Dzelzceļa kauss” no 25. - 29.augustam „Arēnā Rīga”.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar parsportu.lv