RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Pujacam vārti pret „Jugra”

Pujacam vārti pret „Jugra”
Foto: Hawk.ru.
KRUSTTEVS.COM · 28.08.2012. 20:47

Vārtus pārbaudes spēlē pirms gaidāmās KHL sezonas guvis Georgijs Pujacs, ar ko gan bija par maz, lai Omskas „Avangard” savā laukumā apspēlētu Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas „Jugra” vienību. Zaudējumu cieta arī Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas „Ak Bars” komanda.

 

Omskā savā starpā tikās vietējā „Avangard” vienība, kuru pārstāv Georgijs Pujacs, un Hantimansijskas „Jugra” komanda, kuras vārtos šoreiz nevarējām redzēt Edgaru Masaļski. Mača pirmajā periodā neviena no komandām vārtus neguva, bet otrā perioda sākumā Staņislavs Bočarovs vadībā izvirzīja viesus. Perioda turpinājumā Vitālijam Sitņikovam izdevās panākt 2:0, kas deva labas izredzes uz uzvaru.

 

Trešais periods bija visai interesants. Vispirms Vladimirs Pervušins samazināja rezultāta starpību, bet pēc tam minūti līdz pamatlaika beigām Igors Magogins guva „Jugra” komandas trešos vārtus. „Avangard” gan cīnījās līdz galam, nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un ļāva pēdējo vārdu teikt Georgijam Pujacam, kurš 11 sekundes pirms beigu signāla uzstādīja gala rezultātu 2:3.

 

Tikmēr Magņitogorskā vietējā „Metallurg” vienība uzņēma Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas „Ak Bars” komandu. Spēli labi iesāka mājinieki, septītajā minūtē izvirzoties vadībā pēc Viktora Antipina metiena. Līdz pirmā perioda beigām ļoti laba iespēja palielināt pārsvaru bija „Metallurg” hokejistam Railijam, bet izpildītais soda metiens netika realizēts. Otrajā periodā „Ak Bars” komandai tā arī neatradās kaut niecīga iespēja panākt izlīdzinājumu. Spēle uzbrukumā pamatīgi buksēja pat lielajā skaitliskajā vairākumā. Tā pēc 40 spēlētām minūtēm mājinieki atradās vadībā ar 1:0.

 

Trešajā periodā „Ak Bars” hokejisti nedaudz aktivizējās, bet apspēlēt „Metallurg” vienību nespēja, tā arī zaudējot ar rezultātu 0:1. Lauris Dārziņš šajā mačā, līdzīgi kā visa viņa komanda, ar neko ievērības cienīgu neizcēlās.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv