RezervesDALAS24.lv

Sports / Hokejs

Karsuma vārti neglābj „Dinamo” no zaudējuma pret CSKA

Karsuma vārti neglābj „Dinamo” no zaudējuma pret CSKA
Foto: Bestlaidplans.org.
KRUSTTEVS.COM · 10.09.2012. 21:31

Zaudējumu trešajā šīs sezonas KHL spēlē piedzīvojusi Rīgas „Dinamo” komanda, kas ar rezultātu 1:2 piekāpās Jāņa Sprukta pārstāvētajai Maskavas CSKA vienībai.

 

Spēle visai nelāgi iesākās „Dinamo” komandai, jau pēc divām uz ledus pavadītām minūtēm noraidījumu izpelnoties Raitim Ivanānam. Mazākumu izdevās izturēt un pēc mazliet vairāk kā minūtes atklāt mača rezultātu, kad pēc Indraša un Cibuļska piespēlēm vārtus guva Mārtiņš Karsums. Kopumā turpināja dominēt Rīgas „Dinamo” hokejisti, bet tos nedaudz piebremzēja Reķa noraidījums. Tiesa, pēc tam pie noraidījuma tika Radulovs, kas deva vēl vienu iespēju „Dinamo”. Tā diemžēl netika izmantota. Viesiem pagalam nesekmējās ar vārtu gūšanas momentu veidošanu, bet CSKA komandai bija problēmas vispār iesākt uzbrukumus. Tā pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 1:0 „Dinamo” labā.

 

Jau otrā perioda sākumā vēl viena iespēja spēlēt vairākumā bija „Dinamo” hokejistiem. To gandrīz realizēja Robs Šremps, bet ripa trāpīja pa vārtu pārliktni. Atlikušajā laikā bīstamus momentus vairs neizdevās izveidot, mačam turpinoties vienādos sastāvos. Līdz otrā perioda vidum spēle kļuva aktīvāka, bet arī haotiskāka, kas nesekmēja vārtu gūšanas momentu veidošanu. Pie vairākuma tika arī CSKA komanda, bet reālāka iespēja gūt vārtus pēc pretuzbrukuma bija „Dinamo”. Spēle turpinājās diez gan līdzīgi. Periodu ar vairākumu noslēdza CSKA komanda, jo vēl vienu noraidījumu izpelnījās Ivanāns. Nieka 18 sekundes līdz beigu svilpei vairākumu tomēr izmantoja Aleksandrs Guskovs, panākot izlīdzinājumu - 1:1.

 

Trešais periods „Dinamo” komandai iesākās pagalam neveiksmīgi, jo jau pēc 22 spēlētām sekundēm ar vārtu guvumu izcēlās Sergejs Širokovs, izvirzot mājiniekus vadībā ar 2:1. Pāris minūtes vēlāk pretī CSKA vārtiem devās Gints Meija, kurš tika nogāzts. Tika piešķirts soda metiens, bet Meijam neizdevās apspēlēt Proskurjakovu. Īsi pēc tam sekoja spēle vairākumā, bet atkal neko bīstamu neizdevās izveidot. Krietni aktīvāk sāka spēlēt CSKA hokejisti, kuri izveidoja vairākus bīstamus pretuzbrukumus pēc kārtas. Kad atlicis bija spēlēt mazliet mazāk par deviņām minūtēm, pie noraidījuma tika Šremps, kas vēl vairāk dominances ļāva iegūt mājiniekiem. To par laimi apturēja Arhipova noraidījums minūti vēlāk. Līdz pat mača beigām „Dinamo” komandai bija dažas labas iespējas izlīdzināt rezultātu, bet nekā. Līdz ar to bija jāsamierinās ar zaudējumu Jāņa Sprukta pārstāvētajai CSKA komandai ar rezultātu 1:2.

 

Sprukts CSKA rindās nospēlēja teju 20 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un uzvarēja 9 no 19 iemetieniem.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv